Partyflock
 
­

Vanavond Spitfire in CKB Underground

gepubliceerd door , op
Vanavond viert X-Tase de tweede editie van haar nieuwe dance concept: Spitfire. Tijdens deze editie wordt er wederom een line-up gepresenteerd van diverse artiesten uit verschillende scènes. Spitfire richt zich op liefhebbers van de hardere, duistere dancestromingen zoals tekno, breakcore en industrial, maar ook genres als rave, jungle en drum&bass passeren de revue.

Hoofdact deze avond is de Belg Spookane. Voor de oplettende bezoeker van X-Tase evenementen geen onbekende naam. Spookane trad namelijk al eens eerder op in de X-Tase’s vaste locatie CKB Underground. Hij verzorgde namelijk met college NDM een legendarische set tijdens Contrasts 12. Van die set kan je videobeelden vinden op de X-Tase site en op Youtube. Het optreden zorgde er in ieder geval voor dat de zaal flink uit zijn dak ging. Het mag dan inmiddels enkele jaren terug zijn. Veel bezoekers staat het nog steeds bij. Om aan hun wensen tegemoet te komen is Spookane 12 december wederom te gast.

Een andere gast die voor de tweede keer een set komt verzorgen is Sarah. Deze jonge vrouwelijke DJ zette een set neer tijdens de editie van Contrasts die kort geleden plaats vond. Haar optreden sloeg enorm aan, vooral vanwege de enorme energie waarmee ze haar set wegzette. Tijdens Contrasts moest ze zich qua platenkeuze nog enigszins inhouden, maar met Spitfire gaat het helemaal los!

Andere artiesten die zich zeker niet in zullen houden zijn El Fonzo, Majestic, 3twintek en Little Terror Man. Laatstgenoemde is een jong talent uit de regio en trad op veel grote events op, soms voor enkele duizenden bezoekers. Met zijn 17 jarige leeftijd heeft hij veel zaken bereikt waar andere DJ’s jaloers op mogen zijn. De DJ heeft door het gehele land een grote schare aan fans opgebouwd en is zeker een DJ om in de gaten te houden. Tijdens Spitfire verzorgt Little Terror Man naast zijn ‘normale’ set een korte dubstep set om het publiek alvast op te warmen. Een goed begin is het halve werk!

Deze editie van Spitfire is de komende periode het laatste X-Tase evenement. Vanwege moeilijkheden met het verspreiden van promotiemateriaal, zowel flyers als posteren is in Bergen op Zoom onmogelijk, staan de X-Tase evenementen momenteel op een laag pitje. Er wordt achter de schermen alles gedaan om toch mogelijkheden tot het verspreiden van promotiemateriaal te vinden. Zolang deze mogelijkheden echter niet bekend zijn vinden de X-Tase evenementen minder frequent plaats dan men gewend is. Wees er dus de 1tweede bij, want het kan het weer een tijdje duren voor er iets plaats vindt.

Spitfire kost net als de eerste editie 4 euro. Kaarten worden alleen aan de deur verkocht. Het evenement begint om 22.00 in CKB Underground in de Blokstallen 3 en duurt tot 04.00. Meer informatie www.ckbunderground.nl, www.x-tase.net en www.west-point.nl

2 opmerkingen