Partyflock
 

Het echte kerstgevoel tijdens Night B4 X-mass 2009

gepubliceerd door , op
Donderdag 24 december zal iedereen het echte kerstgevoel beleven. Als je naar het echte kerstgevoel op zoek bent, kom dan naar Night B4 X-Mass 2009. Het oudste feest van Par-T staat bekend om de goede sfeer, de leuke mensen en de gezellige kerstdecoraties. Night B4 X-Mass 2009 biedt een breed scala aan muziekstijlen, verdeeld over drie area’s. De zalen van zalencentrum Ambiance in Veghel zullen een complete kerst makeover ondergaan. Aan alles is gedacht. Dit wordt weer een kerst om niet te vergeten.

Maar liefst drie zalen van zalencentrum Ambiance zullen speciaal voor Night B4 X-Mass 2009 in kerstsferen gehuld worden. Drie sfeervolle zalen, waar drie verschillende populaire muziekstijlen gedraaid zullen worden. De Mainstage is nog altijd helemaal gewijd aan Hardstyle en heeft een echte Brabantse line up, met onder andere: The Pitcher, Dozer, Freeze, Mid Rangers (live),Dweazle en MC Apster. Zij zullen het nodige geweld uit de speakers laten knallen en de kerstballen uit de bomen laten rammelen. Voor degenen die lekker willen grooven zullen zich ook niet vervelen. In de Fascinate area wordt volop lekkere house en electro beats gedraaid. DJ’s Dirk Dali, Naughty Nik, Fonqmode en Tasty Tom hebben de taak om je een lekker stukje muziek te laten horen. En dan is er nog de Reboot cocktail area, waar minimal en techno je tegemoet komen. Met Ricket, Mr. Side Chain, Ferreck Dawn en Pete Saunders all night long. Beter kan je cocktail niet smaken.

Het kerstverhaal van Par-T
Het is alweer zes jaar geleden. Kerstavond 2003. Winterse buien en ijskoud buiten. Binnen lag de temperatuur stukken hoger in een Ambiance vol met enthousiaste feestende mensen. Genietend van de muziek, de omgeving, de ‘Ambiance’. De kerstgedachte kreeg bij iedereen een nieuwe betekenis. Deze memorabele avond was niet alleen de première van de Night B4 X-Mass 2009 maar ook het allereerste feest georganiseerd door Par-T. Nu zes jaar verder zijn de feesten van Par-T niet meer weg te denken uit de partyscene.

Night B4 X-Mass 2009, de volmaakte start van de feestdagen
Een betere manier om de kerst in te knallen is er niet met de Night B4 X-Mass 2009. Overal waar je bent zal je de kerstsfeer voelen. De warme, intieme sfeer die zo kenmerkend is voor de kerst worden samen gebracht met de Brabantse gezelligheid. Al zes jaar op rij is de Night B4 X-Mass 2009 de volmaakte start van de feestdagen!

Tickets en info
Om zeker te zijn van je ticket kun je online kaarten bestellen op www.nb4.nl. Wil je niet online bestellen dan kun je terecht bij het Uitpunt in Veghel of bij alle Belcompany winkels in Nederland. Tickets kosten € 12,- (excl. fee). De deuren gaan open om 21.00 uur. De minimumleeftijd is 18 Jaar. Night B4 X-Mass 2009 is al vijf jaar steevast uitverkocht dus zorg dat je snel een kaartje weet te bemachtigen. Wil je weten of er nog kaarten zijn? Houd dan www.nb4.nl in de gaten.

Par-T wenst iedereen alvast een sfeervol kerstfeest en een knallend 2010!

2 opmerkingen

Altijd een gezellig feest, zeker als Ferreck Dawn is geweest!
laatste aanpassing
...en heeft gedraaid als een beest!