Partyflock
 
­ Nederland

Rebirth Festival wenst iedereen Vrolijk Pasen

gepubliceerd door , op
Rebirth Festival wenst iedereen Vrolijk Pasen
7 december 2009
Rebirth Festival heeft nú al zin in Pasen. Er worden op zaterdag 3 april in de regio Haaren komend jaar geen paaseieren opgehaald. Rebirth Festival zorgt dit jaar voor een andere invulling van het paasfeest. Rebirth opent haar deuren om 16.00 uur waarna D-Block & S-te-Fan, Deepack, Psyko Punkz, Scope DJ, Frontliner, Josh & Wesz, The Pitcher, Noisecult en Avio : live klaar staan om jou een onvergetelijk Pasen te bezorgen. MC Villain zal deze dag de paashaas zijn.

Nadat vorig jaar het enige echte Haarense festijn herboren is, wil Rebirth dit jaar de lijn door gaan trekken. Op zaterdag 3 april presenteert Rebirth jou de beste namen in het genre, en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Er zijn dit jaar wel wat dingen veranderd, zo heeft Rebirth een nieuwe locatie, een nieuwe tent en nieuwe openingstijden. Het feest zal dit jaar al vanaf 16.00 uur losbarsten, zorg dat je er bij bent.

Na een geslaagde eerste editie van Rebirth Festival is het festivalterrein dit jaar verhuisd naar de Raamse Akkers. Deze locatie is makkelijker te bereiken voor de bezoekers en bied doorgroeimogelijkheden voor de toekomst, iets wat op de vorige locatie niet mogelijk was. De organisatie van Rebirth Festival kreeg vorig jaar te horen dat het publiek wat licht in de zaal miste. Om dit op te lossen staat er dit jaar een totaal andere tent waardoor er veel meer mogelijkheden zijn met betrekking tot het licht en de show.

Dit zijn niet de enige twee nieuwtjes, Rebirth Festival gaat deze editie ook werken met Early-bird tickets. Deze zijn van 5 december tot 28 februari verkrijgbaar voor 15 euro. De prijs in de voorverkoop gaat daarna naar €17,50. Kaarten aan de deur zullen €22,50 kosten.

17 opmerkingen

zeker een optie deze (Y)
Ziet er goed uit! :yes:
 
Wat een line-up, maar ook een tering end rijden :@
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 8 december 2009 om 13:39:
Wat een line-up, maar ook een tering end rijden

Als je in Franeker woont is alles een tering end rijden :lol:
Stond al op zeker in de agenda! :P
Toevallig had ik het gistere met een paar
Mensen over dit feest :D

Als hardstyle lief hebber MOET je hier gewoon heen :D
Kga zeker dit jaar nog een kaartje aanschaffen :D

*Kaarten aan de deur zullen €22,50 kosten
Ben benieuwd ofdat er tegen die tijd nog kaarten aan
De deur verkrijgbaar zijn, want wellicht raakt dit
Feest uitverkocht (y)
Jammer dat het gelijk valt met trance energy..

Trance energy is namelijk wel een van die feestje waar ik al jaren naar toe ga en deze editie ook zeker niet wil missen...
Maar wel hulde voor de organisatie om voor zo'n bedrag zo'n mooie line up neer te zetten :respect:
:jaja:
laatste aanpassing
 
was dit jaar wel gezellig en dan volgend jaar met zon line up zeker aanwezig!!
 
Dit gaat echt een gruwelijk vet feestje worden hoor :kwijl::respect::kwijl:!
Wordt weer knalleng :D