Partyflock
 
­ Nederland

Soulfood brengt muziek met passie en smaak

gepubliceerd door , op
Soulfood brengt muziek met passie en smaak
3 december 2009
Op zaterdag 19 december vindt de eerste editie plaats van het nieuwe concept Soulfood in Club Poema RAW te Utrecht. Soulfood is een concept wat is opgezet met als belangrijkste drijfveren de liefde en passie voor elektronische muziek. De muzikale invulling van deze eerste editie bestaat uit Johannes Heil (DE), Ramon Tapia (BE), Jerome en Audio Affair.

Door het grote aanbod aan feesten in Nederland ligt de focus tegenwoordig voor veel organisaties minder op de muzikale aspecten, maar meer op de commercie erachter. Hierdoor vervagen de grenzen tussen diverse concepten gemakkelijk. Door onderscheidend tegenwicht te bieden gaat Soulfood terug naar de basis. Soulfood zal zich gaan richten op kwalitatief goede muziek met een focus op de stevige clubsound. Mensen moeten slechts met één motto deze arena betreden en dat is “los” gaan, zonder alle toeters en bellen erom heen. Daarnaast wil Soulfood zich ook onderscheiden door het boeken van artiesten die minder bekend zijn bij het grote publiek.

Voor de eerste editie is Johannes Heil uitgenodigd uit de legendarische Cocoon stal. Hij is al een tijdje niet in Nederland geweest dus het werd weer eens hoog tijd om deze studionerd aan het werk te zien. Johannes Heil zal deze een avond een live set neerzetten en zoals algemeen bekend staat dit garant voor een hoop spektakel. Dit bewees de beste man bijvoorbeeld weer in de Cocoon tent afgelopen zomer op het Sonne Mond Sterne festival in Duitsland. Ramon Tapia is voor sommigen misschien nog een relatief onbekende naam maar toch geen kleine jongen meer. Ramon Tapia is een zeer talentvolle producer en heeft een flink aantal sterke releases op zijn naam staan op labels als Great Stuff Recordings, Kling Klong en Craft Music. Ramon Tapia staat bekend om zijn diverse en funky sound en zal deze avond hoge ogen gaan gooien.

Ook nationaal gezien komt Soulfood met artiesten van een hoog niveau. Allereerst Jerome, die afgelopen oktober nog de opening verzorgde van Awakenings in de westergasfabriek is deze avond van de partij. Jerome is een vaste waarde in de Nederlandse techno scene en zal ons deze avond zeker niet teleurstellen. Als laatste komt Soulfood met Audio Affair. Audio Affair is een duo dat bestaat uit 2 broers namelijk Arjan en Martijn van Dijk. Audio Affair stond afgelopen september al in Club Poema RAW tijdens het vijf jarig jubileum van Club Poema en zullen ook deze avond weer aanwezig zijn.

Kaarten zijn in de voorverkoop op www.paylogic.nl voor 7.50 euro.

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 52255, 19217, 44637}
Kan niet wachten :)
Mi esposa is toch ook wel heel vet!