Partyflock
 
­ Nederland

De donderdagavond blijft het gezelligst in Utrecht

gepubliceerd door , op
De donderdagavond blijft het gezelligst in Utrecht
2 december 2009
En dit komt allemaal door inmiddels vaste waarde: KrancK! KrancK is een donderdagavond fuif die gestart is in april. Veel dj’s zijn al langsgekomen. Van lokale talenten tot Dj’s bekend van Cocoon, Timewarp NL, Cadenza Night en Circoloco! Niet de minsten dus. Ook werken zij samen met Utrechtse organisaties Doe//rak Events en Rave tegen de Klok die ieder eens in de maand de tweede zaal hosten.

Aankomende donderdag 3 december zullen de jongens achter Doe//rak Events weer stevig aan de schuiven trekken. Straks meer hierover. Eerst aandacht voor de volgende grote acts. Wie komen er namelijk langs? Dj Joey Daniel, bekend in Rotterdam van de 300MPH feesten, zal z’n opzwepende tech house ten gehore brengen. Hij loopt al jaren mee in de Rotterdamse house –en techno scene en staat dit jaar getekend onder We Are E op Timewarp. Solo live-act Brand (bekend van Loops) zal met zijn verfrissende sound de voetjes, van de vloer, de lucht in knallen! Voor wie hem niet kent: Op Source festival deden zijn geluiden het zoals gewoonlijk erg goed bij de feestgangers! Natuurlijk ontbreekt resident Jesse Ten niet. Even een keer geen “funken en grooven”, maar gewoon weer diep en duister, zoals we techno kennen. Dat is de stijl die Jesse Ten ons brengt. Kom maar op! Wat minder bekend, maar zeker vol met talent, zijn de jongens van Merge. Fair-D en Anno Nym leiden op gepaste wijze de nacht in.

In de tweede zaal nodigt KrancK de halve finalist van de bekende Metro Dj Contest uit, Boertje van Buiten. Bekend van pak ‘m beet alle huisfeesten die Utrecht kent. Melodieus, pompend, whatever, met deze man is het altijd feest! Verwacht een enthousiaste en dansende dj achter de decks die de bezoeker meetrekt in zijn drive. KrancK’s eigen Dj team Kaskrakers zal vervolgens drie uur lang de leukste plaatjes uit de cd-mappen toveren. Vorige maand vierden ze hun eerste grote boeking op Smeerboel met maar liefst twee dj-sets en zullen zij in het nieuwe jaar nog vaker terugkomen op Utrechtse feesten.

Wat kun je dus verwachten aankomende donderdag? Als je naar Dock 154 te Utrecht komt, in ieder geval een heleboel gezelligheid. De locatie is knus, de bezoekers hebben zin in een feestje en de dj’s staan altijd te rocken! Kortom, gegarandeerd feest.

2 opmerkingen

De donderdagavond blijft het gezelligst in Utrecht

gepubliceerd door Rotterdam Records

Raaaaarr!