Partyflock
 
­ Nederland

Stug XL Kerstmis Weekender 18 & 20 december
Waarom wachten?

gepubliceerd door , op
Stug XL Kerstmis Weekender 18 & 20 december
8 december 2009
Stug scheurt de kerstcadeautjes lekker eigenwijs een week eerder open, want er kan natuurlijk niet gewacht worden op zoveel lekkers: DJ Brother's Vibe, Darko Esser, Estroe, DJ Lin en de Stug-boys! Het weekend één week voor Kerstmis wordt weer een Stug XL-Weekender; verdeeld over Den Haag en Amsterdam.

In Den Haag is 't deze maand vrij kalmpjes (zeg maar fokkin stil) qua techno en daarom heeft Stug een mooi presentje voor alle Haagse technofans.

Vrijdag 18 december staat Darko Esser voor een lange set in het Paard, hij heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan zijn eerste album BALANS op zijn bloedeigen label Wolfskuil. Het is een album geworden met veel variatie en persoonlijkheid, het laat zien wat een breed georiënteerde producer Darko daadwerkelijk is (luister hier naar het album: http://3voor12.vpro.nl/speler/luisterpaal/42761000). Als DJ snapt hij goed wat belangrijk is: de dansvloer! DJ's Bart van Rijn & Fabio van Stug zijn de gastheren van deze avond en zullen de boel lekker opwarmen voor Darko. Ook zal het voltallige VJ-team weer aanwezig zijn met hun stugge visuals. Deze avond kost je trouwens helemaal niks, zelfs de garderobe & wc zijn gratis!!!!

Dan daarna door naar de zondag: dit feest wordt nummertje 30 voor Stug oftewel DJ’s Fabio & Bart van Rijn. Dit alles in nog geen 3 jaar tijd, april 2010 wordt pas het driejarig bestaan gevierd. De Studio 80 gaat zondag 20 december al vanaf 18:00 open want de gemeente Amsterdam snoept overal halfuurtjes af van de sluitingstijden: behoorlijk suf voor een wereldstad toch? Gelukkig kan er overdag nog wel keihard gefeest worden en dat gebeurt dus ook op steeds grotere schaal.

Stug heeft voor deze zondagseditie een über-DJ weten te strikken: Brother's Vibe! Stond eind jaren tachtig al heel New York gek te maken op de dansvloer in clubs zoals The De Tunnel, Studio 54 en The Limelight. Vooral afgelopen jaar was hij goed bezig met een enorm aantal producties en remixes, ook stond hij op het Voltt-festival. Hij zal dit keer een 3-uursset neerzetten (pas de derde keer dat hij in NL staat). Deze week zal Brother's Vibe nog een exclusieve mix opsturen voor al zijn Nederlandse fans om alvast in de stemming te komen.

De rest van de line-up is zeker niet misselijk: wat dacht je van de internationaal doorgebroken Estroe? Ze heeft een schitterend album uit op Connaisseur Recordings en is al wat jaartjes resident bij Klinch. Technisch zeer sterk, kan ook echt een mooie sfeer neerzetten op de dansvloer. Zij staat dit jaar al voor de 4e keer op Stug, want ze is namelijk echt enorm goed!

DJ Lin is de laatste gast in het rijtje. Deze fitte Amsterdamse dame is heel ruig bezig in de stad met haar eigen clubnight (Body Condition) en wederom een goede DJ én producer. Kom haar vragen waar de titel van haar track “Escape from Escape” vandaan komt (leuk verhaal gegarandeerd).

Voor veel mensen begint de 18e de Kerstvakantie, dus een goede reden om helemaal los te gaan! Maar ook als je maandag moet werken kan je al vanaf 18:00 uur terecht (tot laat voor diegene die niet moeten werken of gewoon schijt hebben).
Kaarten voor de zondag kosten 7,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij: www.beatfreax.com + www.studio-80.nl

2 opmerkingen

Luisterpaal URL is dood, luister hier naar het album van Darko Esser: http://www.wolfskuilrecords.com/?page=release_detail.php&id=38

Tnx! (Y)