Partyflock
 
­ Nederland

“Christmas in Miami” Zaterdag 26 december in Odeon

gepubliceerd door , op
Cocktails, Palmbomen, Flamingo's en de eerste 200 bezoekers een gratis Miami Jell-O Shot!

tweede kerstdag vier je in Miami stijl met cocktails, palmbomen, flamingo's en gratis Jell-O shot bij binnenkomst voor de eerste 200 bezoekers. Christmas in Miami wordt georganiseerd door new kid on the block Subbalicious Music & Media en zal plaats gaan vinden in Club Odeon op de Singel in Amsterdam. Eerste kerstdag valt op de vrijdag en is natuurlijk de uitgerekende dag om dit – als de situatie daar naar is – met familie te vieren. Soms is de situatie daar niet naar en wil Christmas in Miami mede daarom kerst niet al te serieus nemen. Om deze reden zal het extra leuk zijn om tweede kerstdag Christmas in Miami te vieren tussen de opblaasbare palmbomen en flamingo's in de Odeon. Sowieso kunnen de eerste 200 bezoekers bij binnenkomst een typisch Amerikaanse Jell-O shot verwachten.

Een apart, maar lekker pudding drankje met drank. Ook zal er een speciaal ingerichte cocktailbar op het balkondeck van de Odeon worden ingericht. Verwacht de lekkerste cocktails met vers fruit die je even laten vergeten dat het buiten regent en stormt. Ook zal de muziek niet de standaard zijn, zoals je die overal al hoort. Verwacht hele hete beats deze avond, zoals UK Funky, Dirty House, Fidget & Miami Bass. Echte party muziek dus.

Over de line-up:
Martijn van Dishoeck, met releases op Sneakerz Music, het dirty house label van Erick E en een ton ervaring achter de draaitafels, weet deze Amsterdamse held er geheid een leuk feestje van te maken. Later, zal X-Amount deze avond tot een spetterend einde leiden, Miami stijl met o.a. Fidget house en Miami Bass. Openen doen Christmas in Miami met die heerlijke warme UK Funky, door Nederlandse helden Los Carlos en FormerlyKnownAs (FKA), die al jaren ervaring hebben in het draaien van afwijkende house beats. Ook word de avond vocaal ondersteund door de man die kan zingen, rappen en hosten; Quest One. Quest One is een mc die op bijna ieder continent wel heeft opgetreden, en is ook weer één brok ervaring die weet hoe die jou als bezoeker naar hogere sferen weet te brengen.

2 opmerkingen

http://www.youtube.com/watch?v=WHcbc-fBqDs
laatste aanpassing