Partyflock
 
­

Sunday Lounge White Christmas Edition

gepubliceerd door , op
Heb jij op zondag 25 oktober niet de kans gehad om op zondag naar de kerk te gaan? Dan bieden Chapeau & Hutten Catering je een tweede kans voor de tweede editie van Sunday Lounge.

Bekijk hier de aftervideo:
Op zondag 25 oktober 2009 vond de eerste editie van dit nieuwe concept plaats waarbij iedereen als een vip behandeld werd en de volwassen feestganger zijn weekend nogmaals naar een niveau hoger kan tillen. De ervaren stapper beleefd het uitgaan op een andere wijze. De eerste editie werd, met 700 bezoekers, druk bezocht en de reacties waren enkel positief. Voor een impressie kun je de video en foto’s bekijken op www.sundaylounge.org. Om het ultieme kerkgevoel te laten ervaren, heeft Chapeau ervoor gekozen om zondag 27 december 2009, derde kerstdag, terug te keren in de St. Jan Kerk in Roosendaal voor een speciale editie, namelijk:

Sunday Lounge – White Christmas Edition
Deze derde kerstdag is iedere bezoeker wederom van harte welkom om iets mee te maken in deze unieke locatie. De St. Jan Kerk, gevestigd op de Markt in Roosendaal, is niet te missen voor de feestbezoekers enOm deze reden is ook gekozen voor een leeftijdsgrens van 21 jaar.

Sunday Lounge is een concept dat het idee van hokjes tot de verleden tijd wil laten behoren. De muziekstijlen zullen zich gedurende de avond afwisselen zodat er voor ieder wat wils is. Om dit te verwezenlijken maakt de organisatie gebruik van enkele Sunday Lounge residents, vergezeld door enkele gast artiesten.

Ook deze Sunday Lounge zullen de residents de avond voorzien van hun muziek. Treadstone staat garant voor de hedendaagse house die je mee terug nemen in de tijd van 2 decennia geleden. Hij is bekend van 2 releases op het label flash van Ferry Corsten, namelijk Inspirado en Galaxia. Ook zal de Roosendaalse Ralvero zijn opwachting maken en wederom een thuiswedstrijd spelen. BIGGI, de grote man uit Breda zal wederom zijn stad vertegenwoordigen op deze editie. Upcoming talent uit Etten-Leur, Dominic Silver is de jongste artiest op deze avond, maar kan als geen ander zijn muziek overbrengen op het publiek. De Tilburgse Francois, weet hoe je klasse toevoegt aan een exclusief evenement. Zonder de vaste MC Apster is deze editie van Sunday Lounge niet compleet.

De echte trance en classics zullen deze avond verzorgd worden door Mr. Trance Energy himself: Johan Gielen. Deze man heeft met zijn grote aantal jaren draai ervaring geen verdere aankondiging nodig. Verder zal Stefan K ook zijn opwachting maken op de tweede editie van Sunday Lounge hij is resident van o.a. Verzus in Belgie en Bozzini in Kerkrade. Bjorn Trend zal ons gaan voorzien van zijn Belgische klanken en draait als resident in het Lof in Brasschaat (be) . Jacob van Hage, resident van de Time Out te Gemert zal de Nederlandse bezoekers van boven de rivieren vertegenwoordigen. Tim Scala staat bekend om zijn minimale en deephouse klanken in de regio en zal ook zijn unieke sound brengen deze avond.

Om in de kerstsferen te blijven, wil Chapeau het extra ‘samengevoel’ aanspreken en biedt deze editie ook diners aan. Samen met Hutten Exclusieve Catering wordt er een waar feestmaal neergezet, waardoor het complete evenement van begin tot eind in alle luxe ervaren worden. Het feest zal plaatsvinden van 19.00u tot 02.00u en in afwijking van het eerste feest heeft Chapeau voor de bezoekers verschillende mogelijkheden, zodat iedereen zijn gewenste keuze kan maken.

Voorverkoop Sunday Lounge online gestart! Voor kaarten ga naar www.sundaylounge.org

De volwassen feestganger kan een keuze maken uit 4 verschillende soorten tickets:
- Sunday Lounge Presale Entrance Ticket: € 19,95
- Sunday Lounge Dinner + Entrance Ticket: € 39,95
- Sunday Lounge Presale Vip Ticket: € 49,95
- Sunday Lounge All Inclusive Vip Ticket: € 69,95

Vanaf 2 december liggen de kaarten in de volgende VVK adressen:

Music & Movies, Schoolstraat 2, Etten-Leur
Tunes Ville, Haagdijk 15, Breda
VVV kantoor Markt 71, Roosendaal
Music Store, De Roselaar 20, Roosendaal
Music Store, Zuivelstraat 12, Bergen op Zoom

Het diner zal plaatsvinden tussen 17.00u en 19.00u. De tickets voor Sunday Lounge zijn vanaf 23 november 2009 online verkrijgbaar op www.sundaylounge.nl.

Enjoy Luxurious Clubbin’ at Sunday Lounge!

En voor wie dit allemaal nog niet genoeg was, surf dan snel naar www.sundaylounge.org

7 opmerkingen

2e mag ik niet gaan missen! :no:
X
Dit was zo'n heerlijk feestje de eerste keer! Hier moet ik weer bij zijn!! :)
Eerste editie was top, wil hier zeker weer naartoe! (y)
Uitspraak van Bigboldy op vrijdag 27 november 2009 om 19:27:
2e mag ik niet gaan missen!

Wij wel!!! want dag ervoor Zalinaz dus dat is iets te veel van het goede! En zeker met Oud en Nieuw een paar dagen later. Best wel grappig Partyflock ;) trouwens!