Partyflock
 
­ Nederland

Publiek bepaalt de eindtijd van Faced

gepubliceerd door , op
Publiek bepaalt de eindtijd van Faced
24 november 2009
Nou dat is misschien wat overdreven, maar je hebt er zeker invloed op! In principe duurt Faced tot 05:00 uur, maar mocht de situatie erom vragen dan mogen we door tot uiterlijk 06:00. Dit is natuurlijk afhankelijk van het verloop van de avond en de sfeer, aan de organisatie zal het in ieder geval niet liggen. Aan de artiesten trouwens ook niet...



Op vrijdag 4 december 2009 vindt de tweede editie van Faced plaats in The The Power Zone in Amsterdam. De eerste editie op 12 september was met 1000 bezoekers op z’n minst geslaagd te noemen. In de tussentijd is er aan het idee achter Faced is weinig veranderd; Faced is nog steeds een nieuw concept dat draait om laagdrempeligheid en betaalbaarheid.

De sterke punten die de eerste editie van Faced tot een succes maakten zijn dit keer wederom aanwezig, zo is de VIP weer gesloten en wordt de zaal wederom omgebouwd tot een intieme underground locatie. Daarnaast krijg je tot half één wederom twee bier voor de prijs van één. Het bier wordt deze keer in plastic geschonken in plaats van in glas, dus deze keer een plastic tapijt….

Na een ijzersterke line-up voor de eerste editie hebben ze voor 4 december een minstens zo ervaren als talentvolle programmering. Naast residents Sick & Serious, draait Ille Bitch, die op 12 september al aan gaf zeer graag terug te willen komen, de openingsset met de talentvolle Gideon Bouwens. Superduo Rauwkost, die een live-set van een uur draaien, en technogoeroe/alleskunner Michel de Hey zijn de headliners van de avond en behoeven geen verdere introductie.

Mocht je de eerste keer gemist hebben, dan is nu je kans om toch kennis te maken met het Faced-gevoel. Was je er de eerste keer wel bij, dan hopen ze je 4 december weer te zien!

4 opmerkingen

Dus ze mogen zoiezo tot 6 uur, maar het klinkt leuk om te zeggen dat het publiek het bepaalt :rot:...
Ik ga hier misschien wel eens even kijken. Powerzone probeert uit alle macht een andere richting op te gaan. Het lijkt me wel eens leuk om te kijken of dat een beetje lukt.
Uitspraak van -> Zoef zoef <- op dinsdag 24 november 2009 om 23:50:
klinkt leuk

inderdaad, maar geef dan een iets ruimere marge.. een uurtje speling hahah..!
Wordt zeker leuk, de eerste editie was ook zeker geslaagd! & een uurtje langer is altijd mooi meegenomen!