Partyflock
 
­ Nederland

2000 and One & Michel de Hey

gepubliceerd door , op
2000 and One & Michel de Hey
23 november 2009
FeestHey! · invites 100% pure
Datumzaterdag 28 november 2009
WinactieHey! actiegesloten
LocatieCatwalk
Zaterdag 28 november staat een nieuwe avond van het steevaste concept van Michel de Hey op het programma. Na de elke keer weer succesvolle labelnight edities die sinds medio 2008 door het hele land knallen is het toch echt weer tijd voor een Hey! feestje in de Catwalk in Rotterdam.

Met de vorige editie Hey! invites Paul Ritch’ op 24 oktober nog vers in het geheugen, kijk Architech Productions uit naar alweer een spetterende zaterdagavond. Dit keer nodigt de techno grootmeester niemand minder dan de Amsterdamse Dylan Hermelijn uit, beter bekent als 2000 and One. De enorme kennis en ervaring van deze twee mannen kan niets anders betekenen dan een muzikale topavond!

Michel de Hey gaat nog altijd als een trein, dat bewijst hij maar weer eens met de kersverse release van ‘Esoteric’ op zijn Hey! Records. Deze heerlijke plaat inclusief een remix van Warren Fellow wordt weer erg goed ontvangen. Ook recente boekingen in Tel Aviv en Italië zeggen genoeg over de mate waarin deze man actief is. Gelukkig heeft hij nog een gaatje weten te vinden in zijn overvolle agenda, om zaterdag 28 november in zijn thuishaven een dikke set weg te geven voor het Rotterdamse publiek.

Geïnspireerd door de acid house eind jaren '80 maakte 2000 and One op zijn zeventiende zijn eerste productie. In begin jaren '90 was hij als een van de eerste live-acts in de technoscene te bewonderen. Samen met zijn goede vriend Sandy Hüner richtte hij in 1993 het label 100% Pure op, het platenlabel dat later een springplank zou vormen voor de carrières van onder andere Orlando Voorn, Steve Rachmad en zijn die van hem zelf. Na een break van een jaartje of vier is hij sinds 2004 terug als nooit te voren. Met releases op diverse labels en het album Heritage op zijn eigen label in maart dit jaar bewijst hij op zijn 4eerste nog altijd een rots in de elektronische branding te zijn!

De Catwalk residents Hertz & Vibes, bekend van o.a. de beruchte Diepgang avonden, zullen weer aantreden om de succesformule af te ronden. Het is voor dit duo inmiddels geen enkele moeite meer om het publiek in de Catwalk aan te voelen en met hun eigenaardige funky sound elke hoek van de intieme club te bereiken.

Kaarten kosten 12,50 en zijn verkrijgbaar op www.catwalkclub.eu
Tot Catwalk!

1 opmerking

 
oooooooh