Partyflock
 
­ Nederland

Electronation's middelgrote Sinterklaasfestijn

gepubliceerd door , op
5 december 2009 pakjesavond tot 07.00!

Als de besnorde kindervriend alweer een paar weken in ons land vertoeft maakt hij graag tijd vrij om de nieuwe hotspot van het Amsterdamse nachtleven aan te doen. Op zijn drukste dag van het jaar 5 december oftewel pakjesavond zal de Boom Chicago, al jaren een begrip als Comedy theater wederom omgetoverd worden tot de locatie voor Electronation's Middelgrote Sinterklaasfestijn. Verwacht naast een opwachting van de man in kwestie, al jaren bewonderaar van Electronation's activiteiten (en dat geld andersom enigszins ook) alle ingrediënten die noodzakelijk zullen zijn tot het creeeren van een te gekke middelgroot Sinterklaasfesijn.

En terwijl het door het gehele land spitsuur op menig dak is, zal hij deze avond ook nog eens vertegenwoordigd worden door een paar bekwame hulp Sints en verdomde sexy Pieten in de vorm van Warren Fellow vs Terry Toner, Victor Coral vs ONNO, Philip Young vs Marcus Gehring, Arjuna Schiks Live, Sven Prinsen & Tettero, Lin vs Gia en Suzie Cue vs Peter Kan. Dit alles zal maar liefst tot 07.00!! in de morgen duren, voor net dat extra hoeveelheid plezier. Dus verwacht een avond gevuld met de beste House en Techno van Neerlands bodem op dit uiterst gezellige Hollandse festijn.

Wat zou pakjesavond zijn zonder...eeuhh.. pakjes..weinig inderdaad.

De tweede zaal van de Boom Chicago zal speciaal voor deze avond fungeren als Bingo ruimte. Een bingo ruimte met een laag percentage bejaarden en hoge frequentie houseclassics want.....

Het is tijd voor een potje 90s Disco Bingo!

De Spelregels: Iedereen die binnen komt in de Bingozaal zal een bingokaart met potlood ontvangen. Op de bingokaarten staan titels van dé bekende 90s housetunes. Vanaf het moment dat de zaal vol is gaat het los! De MC kondigt de start aan en je kan al dansend met je bingokaart aan de slag. Zodra je een liedje herkent streep je deze af op je bingokaart. Wie het eerst zijn of haar kaart vol heeft en zich als eerste meldt bij de dj's Flexmeister F of Bob Wisman wint een flitsende prijs! Daarnaast kan je je schoen zetten, dus neem een extra schoen mee en laat m vullen met een vuige verrassing!

Vergezel ons en vier pakjesavond onder het genot van goede muziek, bingo een paar verdwaalde pepernoten op een van de intiemste locaties van onze hoofdstad.

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij Misc Agency
Present
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Geweldig, dikke zin in!

PS. Dit wordt een disco bingo voor gevorderden! Ken je klassiekers :)