Partyflock
 
­ Nederland

Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition

gepubliceerd door , op
De datum is bekend, de locatie staat altijd al vast, dus zet hem in je agenda. Want op 20 december is het zo ver, Metz on Sunday viert op deze derde zondag van de maand haar legendarische “Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition". Onder het credo “ als ze het doen, doen ze het goed” zullen ook deze keer weer Top Dj’s hun kunsten vertonen in het Prinses Theater. Kortom een absolute top editie die de voorgaande jaren ruim van te voren was uitverkocht.

Metz on Sunday dendert na 10 jaar gewoon door en verlegt nog steeds haar grenzen en zorgt maandelijks nog steeds voor een onvervalste dikke samensmelting van een uitzinnige crowd, stunning performances en superstar DJ’s. Deze DJ’s die minimaal een twee uur set draaien zorgen telkens weer voor extreme hoogtepunten! Op de “Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition” zorgt Metz on Sunday weer voor dikke namen op het podium van het theater: Erick E (2 uur set), Groovenatics (2 uur set), Mr Metz Franco Rolini (2 uur set), MC Gee, LeBlom, Golden Wonderboy en de overbekende Entertainment.

Erick E is nog steeds de nummer 1 DJ van Nederland. Met zijn aanstekelijke lach, en zijn capaciteiten zorgt hij altijd voor een uitzinnige menigte. Want als Erick in de booth staat dan merken de mensen op de dansvloer dit ook. Deze wisselwerking en chemie tussen dj en publiek vond al plaats in de legendarische RoXy waar Erick resident was. Tegenwoordig vormt Erick samen met de Resident van Metz DJ ROOG het duo Housequake dat afgelopen maand Rotterdam nog op zijn grondvesten liet trillen. Dus verwacht deze avond een dikke set vol dikke beats en vocals. De opwarming voor de set van Erick wordt gedaan door de jongens die door Erick ontdekt zijn: “Groovenatics”. Dit duo timmert op dit moment hard aan de weg met dikke producties. “The Music” met Baggi Begovic is daar een voorbeeld van.

Timo & Yordi hebben er zin in en zullen hun debuut op deze kerst editie zeker waar maken. Als afsluiter zal Mr Metz Franco Rolini het zwavelstokje overnemen van Erick. Ook hij zorgt iedere maand voor een set waar de vaste Metzers op staan te wachten. Al meer dan 10 jaar is Franco Rolini aanwezig en nog steeds verbaast hij vriend en vijand met zijn energieke uitstraling en pompende beats. MC Gee is deze avond The Master of Ceremonie. Zijn stem is inmiddels niet meer weg te denken uit de scene. Het is te lang geleden dat hij op Metz aanwezig was maar in combinatie met bovenstaande DJ’s zal het dak eraf gaan. Vaste resident LeBlom zorgt bij binnenkomst voor de juiste stemming en sfeer waarna deze X-mas editie in volle gang gezet gaat worden. Golden Wonderboy zorgt ook deze editie voor de juiste entertainment en hilarische momenten dus al met al een goede reden om Kerstmis 2009 te starten op Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition! Kaarten zijn nu reeds verkrijgbaar via www.easyticket.nl en na de november editie bij Funkie House, Korte Hoogstraat, Rotterdam. Meer info kun je vinden op www.metzonsunday.nl

Tijdens deze kersteditie hebben de eerste 50 Kerstmannen / Kerstvrouwen gratis entree!