Partyflock
 
­ Nederland

We All Love 80's & 90's

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 26 december, Tweede Kerstdag, presenteert Radio Veronica in Panama een spetterende kersteditie van We All Love 80's & 90's. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Panama!

Ga op zaterdag 26 december terug in de tijd met de beste hits van al die legendarische helden uit de jaren 80 en 90. We All Love 80's & 90's duikt in het verleden alsof het de dag van gisteren was dat Kerstmanmutsen met een lampje je van het waren en je walkman een onmisbaar item was. Nena, Wham!, Michael Jackson, The Village People, George Michael en vele anderen knallen uit de speakers om je een geweldige avond te bezorgen! Ga los op de dansvloer met ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey en ‘Rhythm is a dancer’ van Snap of imponeer iedereen met jouw Michael Jackson imitatie op ‘Billy Jean’. Terwijl jij de laatste dagen van het jaar viert door te ‘partyen like it’s 1999’ nemen de VJ’s je met de meest fantastische videobeelden mee terug naar de tijd waarin je geen aflevering miste van Baywatch en gered wilde worden door The Flying Doctors. Laat je bakkebaarden staan, trek je catsuit uit de kast en kom op Tweede Kerstdag naar Panama!


Beleef ook een unieke jaarwisseling met de Amsterdamse We All Love 80's & 90's NYE SPECIAL! Panama opent op donderdag 31 december 2009 haar deuren om het begin van 2010 stijlvol en groots te vieren. NYE vieren we zoals je dat van We All Love 80's & 90's gewend bent met de grootste en lekkerste hits van toen. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor vuurwerk op de dansvloer!


NIEUW: WE ALL LOVE DINE & DANCE MENU! De Amsterdamse editie van We All Love 80's & 90's vindt elke maand plaats in Panama, inmiddels een meer dan bekende naam in het Amsterdamse uitgaansleven - en ver daarbuiten. Gevestigd in het “Manhattan van Amsterdam” aan het “IJ” vormt het sfeervolle Panama het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Maar Panama biedt meer! Naast een van de bekendste clubs in Nederland is Panama ook een prachtig restaurant waar heerlijk geluncht en gedineerd kan worden. Reserveer nu voor het WE ALL LOVE DINE & DANCE MENU dat tijdens elke editie van We All Love 80's & 90's wordt aangeboden en geniet van een 4-gangen menu inclusief een ticket voor de clubavond. (Reserveren kan telefonisch via 020-3118686 of via internet www.panama.nl)

Tijdens elke editie van We All Love 80's & 90's nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

We All Love 80's & 90's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Monza Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven en Off_Corso Rotterdam. De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 61829, 82990, 66584}
:cheer: