Partyflock

Een preview voor 28 november? · Check de trailer van Musica Republica Indoor!

 

Een preview voor 28 november? · Check de trailer van Musica Republica Indoor!

gepubliceerd door , op
Het wachten is voorbij en er is weer wat om naar uit te kijken! 28 November komt nu toch echt steeds dichterbij: het succesvolle en grootste dancefestival van Rotterdam verwelkomt ook nu weer bezoekers vanuit alle hoeken van Nederland. Hét festival van dit najaar strijkt neer in de Maassilo...Musica Republica Indoor komt eraan!Na een succesvolle outdoor editie afgelopen zomer keert Musica Republica terug met een indoor editie. Reis langs de partysteden van dit moment en laat je overweldigen. Proef de geweldige sfeer, ontmoet de leukste mensen en hoor niks dan kwalitatieve hoogstandjes van elk muziekgenre bij het bezoeken van deze vier populaire steden op Musica Republica Indoor.

Ibiza
Witte stranden, wuivende palmbomen, lekkere cocktails, mooie mensen en het beste van het beste uit de housescene. De mainstage staat geheel in het teken van de ultieme partystad van dit moment: Ibiza!

Tony Verdult
Andrea Roma Italië
Mirwais
Quintino
Leroy Stylez
Don Diablo
Danny Delgado
Benny Rodrigues

MC Roga
Visuals by Venour

New York
Dé stad waar het allemaal begon. We gaan terug naar de roots, beleef New York City en dans mee op de lekkerste R&B, Hiphop en Dirty House! Met Meet the Streets als host kun je zeker genieten van een goede sfeer, leuke mensen en de lekkerste muziek!

Sepehr
Irwan
D.E.F.
The Flexican
Melody Kane Verenigd Koninkrijk

Crowdhyper Mick Swagger

Rotterdam
Rotterdam is de stad waar alles mag en alles kan. En dat bewijst de mixed stage van Mesmarise! Het feelgood concept Mesmarise zorgde de eerste editie met Bob Sinclar en Steve Angello voor een uitverkochte Maassilo. Beleef weer een onvergetelijke avond met een variërende en verassende line-up! Van happy hardcore tot disco en van electro tot de beste houseclassics; you’ll be mesmarised again!

Disco Ed
Ted Langenbach aka Shitmeister T.
Vato Gonzalez & MC Tjen
Darkraver
Miss Monica
Jean

Berlijn
Welke stad ademt Techno? Genau; Berlijn! Waan je op een undergound party met de beste Techno, Techhouse en Minimal en ga los alsof je écht in Berlijn bent, op Musica Republica Indoor!

Jeff Moore
Jamie Lie A Kwie
Joey Daniel
Secret Cinema

As you can see, this is going to be a great journey! Vergeet even alles om je heen en geniet van weer een fantastische ervaring op Musica Republica!
Tickets zijn te verkrijgen op via www.musicarepublica.com en bij alle Free Record Shops.

www.musicarepublica.com
www.twitter.com/musicarepublica

3 opmerkingen

Chillpad
Artiest Jame
verrassende line-up!!
Fuddle Dance Radio geeft gratis kaarten weg!
Link: www.fuddle.nl

Unieke kans.