Partyflock
 
­ Nederland

Eeties & Neinties Party

gepubliceerd door , op
Zaterdag 14 november 2009 kan je je voor de tweede maal even onderdompelen in de zorgeloze tijd van je geweldige jeugdjaren, toen je er nog retestrak en überhip uit zag. Tenminste, dat vond je toen. Nu is het tijd om dat buikje eraf te dansen, die houterige moves te verbeteren én weer als vanouds je sjanstechnieken in te zetten voor je ze verleerd bent.

Na de erg geslaagde kick-off vindt in de huiskamersfeer van club Home in hartje Amsterdam deze avond namelijk opnieuw de Eeties & Neinties Party plaats. Een avond vol sentiment, oude klappers én een geweldig optreden van Michael Junior Jackson. Wie zeg je? Kom kijken en huiver.

Je komt op deze speciale avond binnen bij de middenbar, waar een rij tafels voor de bar staat. Neem plaats en doe mee met het nu al legendarische disco-speeddaten. Je kunt je hiervoor inschrijven bij de zwoele en sexy hostess. Er zullen een aantal hilarische rondes plaatsvinden. Maar wees op tijd, want op de eerste editie waren de gewillige dudes en dames niet weg te slaan hier. Als er een match is wordt het koppel in de boeien geslagen door een politieagente en worden ze naar één van de VIP booth’s, omgetoverd tot Lovebooth, gebracht en krijgt het winnende koppeltje een love-shot van het huis. Succes gegarandeerd, ook voor stelletjes die nieuw leven in hun ingedutte relatie willen blazen!

In de kelder zal er 80s en 90s gedraaid worden met dj’s als Rob Boskamp en Sander Hucke. Denk aan Robin S, 2 Brothers on the 4th Floor, 2 Unlimited maar ook Eurythmics, Michael Jackson, Tina Turner en Tears for Fears. Alles uit deze wilde periode komt langs, als het maar dansbaar, herkenbaar én tjokvol oude herinneringen zit. Om vast warm te lopen kan je dit filmpje van de vorige editie checken:
{argument 'id' ontbreekt}


Kortom, waan jezelf even terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 en scoor nog een date op de koop toe! Trek je aussie of colbert met mega schoudervullingen aan, doe die Wayfarer op en spring op je Citta richting club Home op 14 november!

1 opmerking

"Trek je aussie of colbert met mega schoudervullingen aan, doe die Wayfarer op en spring op je Citta richting club Home op 10 oktober!"

...

10 oktober? Als in 2010?
Lijkt me stug :)

Is dit niet gewoon hetzelfde idee als het tafareel dat zich elke laatste zaterdag van de maand in Amsterdam en Rotterdam afspeelt, onder naam: "We all love the 80's and 90's"?
Want dán ben ik van de partij uiteraard ;)