Partyflock
 
­ Nederland

Kay Wilder Solo 2009: Het aftellen is begonnen

gepubliceerd door , op
Kay Wilder Solo 2009: Het aftellen is begonnen
9 november 2009
Herinner jij je het nog? 8 november 2008,.. een dampende club,.. een bomvolle dansvloer,.. een vernieuwende sound.. en een sfeer die zich niet snel laat vergeten. Na de succesvolle 2008 editie keert Kay Wilder op zaterdag 14 november 2009 weer terug naar de Doozo in zijn thuisstad Leeuwarden voor een tweede editie van ‘Kay Wilder Solo 2009’.

Een avond zonder korte dj-sets van tig dj's die in een overvolle line-up geplakt zijn, maar één dj, één dansvloer, één gevoel. Een pure avond waarbij op dit vlak de stelling 'less can be more' zich wederom zal bewijzen. Tijdens de ‘Kay Wilder Solo 2009’ nacht neemt Kay zijn bezoekers mee op een muzikale reis waarin je in 4,5 uur wordt meegenomen van warme electro tot energieke trance.

The new kid in town:
Afgelopen jaar stond “the new kid in town” al in Noord Nederland op de grote dance-festivals, waaronder Dancetour Leeuwarden 2009, Dencity Outdoor en het Freeze Festival 2009. En zo stond hij o.a. in het voorprogramma van de pionier Junkie XL en sloot hij af na Marco V. De “Kay Wilder Monthly Mix” vindt inmiddels de weg naar vele Ipods van liefhebbers en als gevolg vliegt Kay door heel Nederland om zijn sound vanuit de dj-booth te verspreiden. Daarnaast is Kay initiator van de succesvolle Royals evenementen, waarmee hij een nieuwe dimensie aan het noordelijke nachtleven heeft weten toe te voegen. 2010 zal in het teken staan van produceren, en zullen er nieuwe Kay Wilder producties gereleased worden. De eerste van deze nieuwe releases, getiteld ‘Poetry Clash’, is reeds in omloop bij een zeer selectief dj-genootschap en ziet in januari dan ook officieel haar release op het Engelse label SPX Digital van Mondo Records, inclusief remixes van o.a. Ron van den Beuken.

Entree & reserveringen:
De Doozo opent om 23.00 haar deuren en vanaf 23.30 uur zal Kay Wilder achter de dj-booth plaatsnemen. De Doozo staat bekend om haar moderne uitstraling en relaxte sfeer. Dit, aangevuld met de LED-verlichting, lasers en visual wall, zijn de ingrediënten die de avond compleet zullen maken. Onder hetzelfde motto “less is more”, zal er deze avond geen entree gevraagd worden. Echter wordt er wel een maximaal bezoekersaantal van 300 aangehouden. Kom daarom op tijd naar de Doozo aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden. Voor gegarandeerde entree kan er gereserveerd worden door een e-mail te sturen naar info@doozo-leeuwarden.nl.

Reistijden & overnachtingen:
Anno 2009 is de wereld een stuk kleiner geworden, zo ook de nachtelijk tripjes op de Nederlandse snelwegen. Hieronder enkele nachtelijke reistijden naar Leeuwarden en ontdek dat Leeuwarden zeer goed te bereiken is. Voor overnachtingen beschikt het centrum van Leeuwarden over een scala aan hotels, van zeer betaalbaar tot zeer luxe.

Amsterdam – Leeuwarden (via afsluitdijk): 1 uur, 15 minuten
Utrecht – Leeuwarden: 1 uur, 20 minuten
Arnhem/Nijmegen – Leeuwarden: 1 uur, 40 minuten
Groningen – Leeuwarden: 40 minuten

Check hieronder de trailer:
Audio by: Kay Wilder
Video by: V-Media Creative: Kitsune.tv


6 opmerkingen