Partyflock
 
­ Nederland

D.U.T.C.H. Radio episode 200 live Celebration

gepubliceerd door , op
D.U.T.C.H. Radio episode 200 live Celebration
4 november 2009
FeestD.U.T.C.H. Radio · Episode 200 live celebration
Datumzaterdag 7 november 2009
LocatieMoulin Rouge
Zaterdag 7 november zal bardancing Moulin Rouge (Nijmegen) in het teken staan van het vierjarig bestaan van online trance radioshow ‘D.U.T.C.H. Radio’. De dj’s die zullen draaien op D.U.T.C.H. Radio episode 200 live Celebration zijn: Ron van den Beuken, Kay Wilder, Marc Simz, Cicatrix, jOr-D en Jay G.

D.U.T.C.H. Radio is een wekelijkse trance show dat in 2005 door Jay G werd opgericht en via verschillende online radiostations werd uitgezonden. Sinds april dit jaar is D.U.T.C.H. Radio vernieuwd. Nog steeds is D.U.T.C.H. Radio een wekelijkse online trance show, maar nu elke week gehost door een nieuwe Nederlandse trance dj/producer. In deze vorm biedt het nieuwe concept de Nederlandse trance dj een uur zendtijd om wereldwijd zijn of haar trancemix uit te zenden via het internet. Een uniek aspect hiervan is dat de dj’s elkaar zelf uitnodigen. Dit nieuwe concept loopt en brandt als een vuurtje en D.U.T.C.H. Radio nodigt jou uit om deze warmte, in de vorm van verbondenheid en genegenheid, a.s. zaterdag 7 november te ervaren tijdens de viering van de 200e D.U.T.C.H. Radio show.

De avond zal opgewarmd worden door Cicatrix. Deze dj hoste de D.U.T.C.H. Radio show in april met een heerlijke progressive/ techhouse set. Diezelfde maand trad hij op tijdens Quest4Trance. Hij maakt om 23:00 plaats voor Kay Wilder. Deze noorderling won in 2008 de Dancetour dj-contest van Leeuwarden. Als resident van ‘Sunset Summerdance’ en zijn ‘Royals’ feesten in Leeuwarden, mag hij zeker niet ontbreken in de line-up van D.U.T.C.H. Radio 200. Ook geldt dat voor Marc Simz, die niet mag ontbreken tijdens dit feest in zijn eigen woonplaats Nijmegen. Dit jaar is hij een veel gevraagde dj voor verschillende trance feesten in de Matrixx. Daarnaast is hij sinds kort begonnen met The Floating World, waarbij hij diverse beginnende dj’s een podium aanbiedt. Jay G, oprichter van D.U.T.C.H. Radio, winnaar van Dancetour Leeuwarden 2007 en bekend van zijn nieuwe online radioshow ‘Hopes & Miracles’ zal een twee uur durende show weggeven. Vervolgens zal Ron van den Beuken het roer overnemen. Wie kent hem niet? Deze Limburgse dj en producer weet als geen ander hoe een feest kan worden gebouwd. D.U.T.C.H. Radio dj Jor-D! zal op deze feestelijke trance avond, het laatste uur voor zijn rekening nemen. Tijdens The Floating World wist hij de tent op zijn kop te zetten met een heerlijke trance set, wees gewaarschuwd!

Aan het eind van de avond vindt er nog een speciale b2b set plaats tussen alle aanwezigeD.U.T.C.H. Radio dj's. Een heerlijk onvoorwaardelijk toetje dat mooi aansluit op het nieuwe concept van D.U.T.C.H. Radio, waarbij de dj’s elkaar zelf uitnodigen.

De D.U.T.C.H. Radio episode 200 live Celebration begint om 22:00 en eindigt om 06:00 uur. De entree is gratis en toegang is mogelijk tot 04:00 uur. Zorg dat je dus op tijd binnen bent om de 200e episode van D.U.T.C.H. Radio te vieren! Kom je met het openbaar vervoer? Dan is het eenvoudig te vinden vanaf Nijmegen CS. (ca. 400 meter lopen).

Tot slot wil D.U.T.C.H. Radio iedereen bedanken voor de steun en support voor de afgelopen vier jaren! Kijk op www.dutch-radio.nl voor meer informatie.

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 53429, 65021}
Heb er keiveeeel zin in!!!!! :bounce:
wordt een mooi en geweldig feest Jay G, we gaan je 200e uitzending vieren zoals zo'n speciaal feest gevierd moet worden: Gezelligheid, sfeer, keigoede sets en alle support :D

Ook natuurlijk zin om de avond lekker af te sluiten :P

Tot zaterdag :D
zin in! :cheer:
tof nieuwsbericht ook trouwens!! (y)
Nice bericht en mooi concept! :yes: Succes allemaal deze avond, maak er een mooie 200 celebration van :D (Y)
Jammer dat je er niet bij kunt zijn cous'!! :( We gaan er wat moois van maken, thanks!!! :D :D

:cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van Jay G op woensdag 4 november 2009 om 17:09:
Jammer dat je er niet bij kunt zijn cous'!! :(

+1!
veeeel te lang geleden!
Cicatrix!!!

Echt retejammer dat we er niet bij kunnen zijn :(. Helaas, (schoonstief)familieverplichtingen.
vind het ook jammer dat jullie er niet bij kunnen zijn! :( :knuf:
maar als pleister op de wonden kan ik melden dat alles wordt opgenomen! :D
Uitspraak van Jay G op woensdag 4 november 2009 om 17:09:
Jammer dat je er niet bij kunt zijn cous'!!

Uitspraak van Cicatrix op woensdag 4 november 2009 om 17:20:
+1!
veeeel te lang geleden!

:$

Ik heb zo'n voorgevoel dat dit feestje zonder mij ook heel erg gezellig gaat worden :D
Cicatrix - Live @ D.U.T.C.H. Radio 200 'live' Celebration (Danscafe Moulin Rouge, Nijmegen) [07.11.09]

01. Kollektiv Turmstrasse - Flaschenpost (Original Mix)
02. Dave Robertson & Jon Gurd - Dual
03. Union Jack - Blink (Club Mix)
04. Paul Thomas & Myke Smith - Waterfall (Original Mix)
05. Dave Dresden - Yellow Submarine (Real F'in High..)
06. Passenger 10 - Mikado (DJ Tatana Progressive Remix)
07. Hernan Cattaneo & Soundexile - Sonification (Remix)
08. Cirez D - On Off (Original Mix)
09. Dash Berlin feat. DJ Remy - Renegade (Extended Mix)
10. Ferry Corsten feat. Novastar - Because The Remix (Original Extended Mix)

http://www.megaupload.com/?d=APNERS29
D.U.T.C.H. 201 met livesets van 7 November!

7 November was er de live viering van het vierjarig bestaan van D.U.T.C.H. Radio in Nijmegen. Aanstaande maandag, 16 november zullen alle sets die in Moulin Rouge werden gedraaid, uitgezonden worden via www.Party107.com. De uitzending begint iets voor 17:00 uur en zal doorgaan tot klokslag middernacht!

De volgende sets zullen worden uitgezonden in dezelfde volgorde als de timetable van afgelopen zaterdag 7 november. Rekening houdend met de duur van van de livesets die avond zal de time-table van 16 november er als volgt uitzien:

16:52 – 17:54 – Cicatrix
17:54 – 18:58 – Kay Wilder
18:58 – 20:06 – Marc Simz
20:06 – 21:54 – Jay G
21:54 – 23:00 – Ron van den Beuken
23:01 – 00:00 – jOr-D

http://loudcity.com/stations/party107/files/show/party107_high.m3u

:cheer: