Partyflock
 
­ Nederland

KitCatKlub op vrijdag
And just enjoy yourself

gepubliceerd door , op
KitCatKlub op vrijdag
3 november 2009
FeestKitCatKlub · 3.0 every first friday
Datumvrijdag 6 november 2009
WinactieKitCatKlub actiegesloten
LocatieHome Site
Vanaf nu lekker op vrijdag. Dansen en sjansen. Dikke muziek. Niet kinderachtig op borrelniveau, maar luid en duidelijk. KitCatKlub gaat hardhandig tekeer op de losbandige vrijdagnacht. Michael Jackson had dat al goed begrepen: 'Put that nine to five uppon a shelf, and just enjoy yourself, Living off the Wall'. Dit dus op de vrijdag. Voor deze heldeneditie staan niemand minder dan Benny Rodrigues, Wouter de Moor, Rubix, Naald & Draad, Tettero en Stefano Richetta aan het roer van de nachtelijke speeltuin. KitCatKlub in club Home.

Benny Rodrigues tekent deze nacht als headliner voor de muziek in de main room. Handen in de lucht en gaan op vrijdagnacht op iemand als Rodrigues, dat zit gegarandeert goed. Al lange tijd hoog op de verlanglijst. Met trots dan ook op het debuut van KitCatKlub op de vrijdagnacht. Verwacht van Rodrigues een warme set, gevuld met stevige house en rollende, clubvriendelijke techno. Twee sexy dames luisterend naar de naam Naald & Draad toppen de nacht met een korte en krachtige set af. De nachtelijke variant op een koffieshot na het eten. In Amsterdam zijn de dames inmiddels graag geziene gasten op de betere underground feesten. Tijdens het Amsterdam Dance Event schitteren ze op het oorverdovende Click ADE Special van Exprezz, Soma en AD Bookings.

Nu dus op KitCatKlub voor een pikant setje rauwe house. Resident Wouter de Moor houdt de boel daar beneden bijelkaar. Na een bewogen festivalseizoen heeft hij de nodige rust gepakt en is hij volledig opgeladen voor een dampend clubseizoen. De Moor behoeft weinig introductie. Zijn sets succes verzekerd. Zijn producties inmiddels internationale successen. Zijn verschijning altijd volledige energie van top tot teen en aanstekelijk voor iedereen op de dansvloer. Warme, diepe techno. Geen ontkomen aan. Stefano Richetta begint als echte gastheer de dans. Hij warmt je in de main room op met fijne warme house en krijgt je zo in de stemming voor een lange, muzikaal hoogstaande vrijdagnacht vol plezier.

Op de knusse zolder is het een al feestvreugde op deze verse editie. Tettero, bekend van het duo Sven & Tettero en feesten als het voormalige Rush, zit weinig stil. Onder de naam Heroes heeft hij jonge hemelbestormers in zijn stal en organiseert hij feesten. Een energieke verschijning en een jongeman met kennis van zaken. In zijn sets komt dat tot uiting in een grenzeloze platenkeuze, het beste van het nieuwste en altijd feest als hoofdnoot. Van zijn stal komt Rubix. Joost van Bellen draait zijn muziek al enige tijd (voornamenlijk op het hoogtepunt van zijn sets) en met co-producties met dames als Wannabeastar is dit broekie erg volwassen met zijn muziek bezig. Altijd met volledige overgave. Binnenkort zijn eerste eigen EP via het populaire Girls Love DJ's en recent nog een remix voor het gezaghebbende Homework. Gewoon keihard lekker bezig dus. Hij stond al eerder op KitCatKlub. Deze keer kan en gaat hij volledig los als afsluiter daar op zolder. Hij pakt je op en laat je niet meer los. Whoop Whoop!

Je bent dus niet meer verplicht om op je vrije vrijdagnacht tussen semi-hippe bezwete overhemden en bijbehorende gold diggende vrouwtjes te hossen op zogenaamd moeilijke locaties. KitCatKlub brengt serieuze muziek met een vette vrijdagse knipoog. Stoere house en warme techno in de kelder. Vrijheid, blijheid op zolder. Van disco tot pop. Als het maar gaat. En zo knalt KitCatKlub het universum van uitgaan op vrijdag in. Get in line!

Our House Your Home

1 opmerking