Partyflock
 
­

Leon Bolier & Solarize Agency lanceren Streamlined op tweede Kerstdag in Utrecht

gepubliceerd door , op
afbeelding Leon Bolier & Solarize Agency lanceren Streamlined op tweede Kerstdag in Utrecht
FeestStreamlined · Christmas Special
Datumzaterdag 26 december 2009
LocatiePoema RAW
WinactieStreamlined actie, gesloten
Terwijl de schappen van de supermarktketens al langzaam in het teken staan van de goed heiligman, weet de doorgewinterde tranceliefhebber dat het bijna weer tijd is om op tweede Kerstdag he-le-maal los te gaan. Natuurlijk is de kerstperiode standaard een tijd waarin men met vrienden geeft en neemt. Dit jaar gooien Bolier & Solarize Agency daar een schepje bovenop met de lancering van de eerste Nederlandse editie van 'Streamlined', dat op zaterdag 26 december 2009 de trance community verenigt in de uiterst gezellige en knusse Club Poema RAW te Utrecht.

'Streamlined' is het concept rondom één van de vaste waardes in de trancemuziek: Bolier. Met zijn indrukwekkende lijst van producties en gigs, is de gastheer zelf helemaal klaar voor het Streamlined spektakel. Over indrukwekkende lijsten gesproken: Bolier stijgt dit jaar maar liefst 32 plekken in de jaarlijkse DJMag Top 100, waarin Leon momenteel de 63e plek bezit. Genoeg redenen dus om tijdens 'Streamlined' de kerst waardig af te sluiten in Club Poema RAW te Utrecht.

Natuurlijk viert Bolier de lancering van zijn nieuwe concept in Nederland niet alleen en met het kerstgevoel in het achterhoofd heeft men enkele (inter)nationale vrienden uitgenodigd om de ware kerstspirit op zaterdag 26 december 2009 in Club Poema RAW ten gehore te brengen. Om meteen maar met de deur in huis te vallen, presenteert Solarize Agency de gehele line up voor 'Streamlined – Christmas Edition':

Aly & Fila Egypte
Marcus Schössow Zweden
W&W Nederland
Misja Helsloot Nederland
en natuurlijk:
Bolier Nederland

Als eerste stellen ze met gepaste trots de door Bolier uitgenodigde gasten aan jullie voor. Aly & Fila heeft eigenlijk in de internationale trancescene geen introductie meer nodig. Liefkozend worden de Egypenaren ook wel de 'godenzonen der trance' genoemd en evenals in 2008 zal Aly & Fila ook dit jaar de kerst weer in ons kikkerlandje aanwezig zijn. De tweede internationale gast die op zaterdag 26 december het DJ altaar van Club Poema RAW zal betreden is Marcus Schössow. Deze goedlachse Zweed lanceerde dit jaar zijn eerste artiestenalbum 'Outside The Box' en is van Seoul tot New York een graag geziene gast in de DJ booth. Tweede Kerstdag staat bij Marcus al met een dikke stift gemarkeerd, onder het motto 'Streamlined: Christmas Special'.

W&W is één fris opkomend DJ duo uit de stal van Armada. Met hun stevigere platenkeuze en hun krachtige producties zoals 'Arena', 'Mainstage'& 'Dome' staan beide heren garant voor een groot 'voetjes-van-de-vloer'-gehalte. Misja Helsloot is één van die namen die al jaren nooit teleurstelt. Na een indrukwekkende carrière van 11 jaar bracht Misja Helsloot recentelijk zijn debuutalbum ‘All Inclusive’ uit. Kwaliteit met een hoofdletter K: daar staat deze held ook op 26 december in Club Poema RAW te Utrecht garant voor.

Zoals reeds vermeld zal deze avond plaatsvinden in Club Poema RAW, gelegen in hartje Utrecht. In de afgelopen tijd zijn er al een aantal veranderingen merkbaar geworden, waarmee geprobeerd wordt de feestbeleving in Poema RAW nog beter, fijner en gezelliger te maken. Bijvoorbeeld de extra bar, het deluxe rookhok en het Lockerbox kluisjes systeem bij de ingang. Club Poema RAW zal tijdens 'Streamlined uiteraard weer voorzien worden van de nodige extra’s. Uiteraard mogen de lasers niet ontbreken tijdens dit evenement, en met een ideale set-up zullen de lasers in de Utrechtse Club Poema RAW de sfeer nog meer verhogen. Daarnaast zullen er ook weer de nodige visuals present zijn, en zal de door MC Da Silva de avond vocaal ondersteunen!

Tevens is er dit jaar wederom een unieke gelegenheid om het kerstgevoel compleet te maken. Jullie kunnen dit jaar aanwezend zijn op het speciale kerstdiner dat voorafgaand aan het evenement zal plaatsvinden vlakbij Club Poema RAW. Er zijn slechts gelimiteerde plekken vrij aan deze tafel (waar de heren DJ’s ook aan zullen schuiven), dus op = op. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend vanaf 9 november contact opnemen per e-mail via dinner@createyourself.nl

De voorverkoop voor dit event is inmiddels gestart. Vanaf 1 oktober zijn de tickets in de presale verkrijgbaar tegen de scherpe prijs van EUR 15,00. Tickets zijn verkrijgbaar via Timoco en vestigingen van de BelCompanty door het gehele land. En voor iedereen die zich tijdens de Kerst in het buitenland bevindt, of gewoon niet aanwezig kan zijn is er goed nieuws. De gehele avond zal live worden uitgezonden via Afterhours.fm.

18 opmerkingen

:cheer: een avond met een lach en een traan :) In ieder geval zin in!
Wat een heerlijke line-up is het toch!!! :bounce::bounce:
 
Dit gaat um weer helemaal worden :D :cheer: in de Poema :D
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 november 2009 om 16:42:
ziiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Dat is geen zin Mies.

Dat is een woord.
 
zin: de;­ m -nen;­ -netje 1 zintuig 2 verstand;­ geheugen: van zijn ~nen beroofd 3 gevoel: dat streelt de ~nen;­ ~ voor het schone 4 lust, begeerte: hij heeft zijn ~ gekregen dat wat hij wilde is gebeurd;­ ik heb er geen ~ in trek;­ kwaad in de ~ hebben van plan zijn;­ studiezin 5 betekenis, nut: wat heeft dat voor ~? waartoe dient het? 6 opzicht: in zekere ~ heeft hij gelijk 7 (taalk) woord of groep van bij elkaar horende woorden waardoor men uiting geeft aan wat men denkt of voelt
Tja, wat moet ik hier opzeggen????
Kan niet meer zeggen dat dit echt een mooie 2 kerst is :P
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 november 2009 om 16:42:
ziiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Misja :cheer:
 
stan & debby :cheer:
 
Aly en Fila! :D