Partyflock
 
­ Nederland

Herfstdipje...?

anoniem gepubliceerd op
Herfstdipje...?
12 september 2009
FeestSeasons · autumn edition
Datumzaterdag 31 oktober 2009
LocatieMarcanti
De dagen worden korter, het weer slechter en het kwik daalt. Kortom het is herst! Je kent het wel je hebt even nergens zin in en kijkt uit naar het weekend. Daarom maakt Spirit2dance aankomend weekend een einde aan jouw herfstdip. Met Seasons the Autumn edition gaat zaterdag 31 oktober in Marcanti het dak er af!

Seasons het vierjaarlijkse concept van Spirit2dance pakt met ‘the Autumn’ editie flink uit. Met een bijzonder scala aan warme house muzikanten zorgt Seasons voor een spetterende herfstnacht. De markante uitstraling van Marcanti (seems like a good name-pick) heeft in april een bijzondere gedaanteverwisseling ondergaan, waardoor de club in totaliteit flinke sprongen vooruit heeft gemaakt. Nu het zomerseizoen er echt helemaal op zit kan men het bruisende nachtleven van Amsterdam weer in. Met dj’s als Quest, Jurgen, Murphy en Marcel vs Rutger leek de line-up al heel mooi. Seasons komt echter met een vijfde act. Niemand minder dan Melly Mel verstevigt met zijn aanwezigheid de herfst editie, waardoor het totaalplaatje nu echt compleet is.

Om kleur te geven aan deze soms zo sobere herfstdagen heeft Seasons een warme clubnacht voorbereid, waar met de elementen van Moeder Natuur wordt gespeeld. Juist omdat de dagen zo kleurloos zijn is er de gehele avond een spetterende Multi-Colour laser show met een breed spectrum aan warme kleuren. Ook leuk voor de mensen die hun bruine teint van de zomer net kwijt zijn, maar pas op houd wel een beetje afstand.

Er wordt gezegd dat de clubnachten van Seasons voor hete sferen kunnen gaan zorgen. Om iedereen bij de les te houden zorgt een CO² kanon voor de nodige verkoeling. De CO² knalt over het publiek alsof men door een fikse onweersbui wordt getroffen. Tsja, herfst is dan ook echt herfst bij Seasons, maar dan wel op een feestelijke manier. Mochten er nog mensen met bladruimers zijn, deze zijn van harte welkom. Aangezien de confetti gedurende de avond als bladeren van de bomen voor je voeten zal vallen.

Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, zoek dan vooral de herfstkoningin op. Zij leeft op eenzame hoogte en weet overal de weg, dus ook de weg naar house. En vergeet op weg naar house niet even langs de stand van het WNF te gaan. Een gedeelte van de opbrengst gaat al naar het WNF, een speciale afvaardiging van dit goede doel neemt echter ook een aantal dieren mee om nog een extraatje voor de bedreigde diersoorten bij elkaar te sprokkelen. Seasons wil samen met jou niet alleen genieten van de seizoenen, maar wil deze ook graag behouden!

Laat de NS excuses maar achterwege, de Amsterdam Marcanti is ook zonder trein in de herfst zeer goed bereikbaar!

Tickets
Tickets à €15,00,- incl. fee zijn verkrijgbaar via Paylogic, Primera winkels en bij beschikbaarheid aan de deur à €20,-. VIP arrangement informeer via info@evenementenkantoor.nl.

6 opmerkingen

 
zeker een herfstdip:\ mja denk niet dat house en progressive dat beter maken haha
Kleine geruststelling... het kan altijd slechter...

Hier in Ierland heb je in de zomer 3 seizoenen in een dag en in deze periode hebben we vaak een dag regen, of 's ochtends heerlijk weer en later op de dag weer regen.

Echt redelijke seizoenen hebben we hier niet...
Het vierjaarlijkse concept ?
Ik denk dat het driemaandelijks moet zijn :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 30 oktober 2009 om 11:00:
zeker een herfstdip mja denk niet dat house en progressive dat beter maken haha
Uitspraak van Failed op vrijdag 30 oktober 2009 om 11:03:
Kleine geruststelling... het kan altijd slechter...

Hier in Ierland heb je in de zomer 3 seizoenen in een dag en in deze periode hebben we vaak een dag regen, of 's ochtends heerlijk weer en later op de dag weer regen.

Echt redelijke seizoenen hebben we hier niet...

pwned
 
Dan ga ik liever naar een andere party;-)