Partyflock
 
­ Nederland

Expectacle meets Turbosoundsystem

anoniem gepubliceerd op
Expectacle meets Turbosoundsystem
30 oktober 2009
Expectacle! heeft Turbosoundsystem ontdekt: deze mannen leveren speciaal voor Expectacle! een soundsystem waardoor je werkelijk de bassen onder je voeten voelt trillen! En dat als je buiten staat! Wederom zal de komende Expectacle! een editie zijn waar diverse elektronische muziek stijlen ten gehore worden gebracht. Naast de gebruikelijke crossover van techno en dnb is er dit keer een nieuwe stijl aan het straatje toegevoegd: dubstep!

De grote podiumzaal van Estrado zal ook deze editie het toneel zijn voor de techno DJ's. Het lokale Duocopy maakte hun entree dit jaar op het Aaltjesdagen Dance Festival. Dit beviel zo goed dat ze het in Estrado niet eens dunnetjes over willen doen, maar vetter! Basstraxx zal laten horen waarom hij terecht op de afterparty van het Free Your Mind festival in Doornroosje stond.
En Audiowomb heeft iets te vieren: binnenkort verschijnt hun eerste release op het Protorecords label. Reden genoeg voor een vette en dansbare set tijdens Expectacle!

In het bovencafé zullen Thadee, Giep & Masuede, Mike-L en DJ Tosti de vetste beats uit de speakers laten knallen. Naast de drum & bass die vaker het café deed trillen, zullen ze ook dubstep mixes laten horen. Deze groep DJ's is door Turbosoundsystem gecontracteerd en bevat zowel opkomend talent als namen die al internationaal actief zijn geweest. Zo liet Mike-l zijn dubstep/techno/drum & bass mix horen tijdens Nature One; het grootste techno festival van Duitsland. Thadee zal de avond in het café openen. Geniaal in het mixen van rauwe en breakende beats zal deze Amsterdammer een vette set draaien!

Het onafscheidelijke duo Giep & Masuede is een oude bekende van Expectacle!. Naast drum & bass zijn ze ook niet vies van electric platen en houden ze zich ook bezig met het produceren van dubstep en house muziek. DJ Tosti zal de meest onvoorstelbare sounds uit zijn Korg halen. Aan één stuk door vloeit hij van dubstep naar drum & bass. Jaren is hij bezig geweest in de underground scene, maar nu is het tijd om boven de grond te komen!

Op de website van Expectacle! (www.expectacle.nl) vind je uitgebreidere info over de line-up. Met de geplaatste links kun je je alvast voorbereiden op weer een fantastische editie van Expectacle!. Dus.... 7 november, Estrado, Harderwijk: Expectacle! Het wordt veer vet, that's 4 sure! CU all there!!

Greetz, Expectacle! crew

6 opmerkingen

dit keer een nieuwe stijl aan het straatje toegevoegd: dubstep!


kut hype
laatste aanpassing
Timetable techno room


23:00 - 0:30 Audiowomb
00:30 - 2:00 BassTraxx
02:00 - 4:00 Duocopy

DnB room volgt morgen!
ook geclickt?
Check www.expectacle.nl