Partyflock

Timetable en laatste info Super Sunday · Aanstaande zondag met oa ROOG, Sun & Ryan

 

Timetable en laatste info Super Sunday · Aanstaande zondag met oa ROOG, Sun & Ryan

gepubliceerd door , op
Super Sunday brengt haar tweede editie in een nieuw overweldigend house-seizoen. De eerste zondag van november zal het feest weer in haar schitterende residentie Monza verschijnen. Een weekje later dan normaal in verband met het Amsterdam Dance Event. Super Sunday is het event dat style, partyvibe en muziek combineert tot de unieke uitgaansavond als afsluiter van je week en ideale start van een nieuwe week. De combi tussen feelgood en heerlijke warme housebeats houden dit feest dicht bij haar roots, true house music. Dit jaar aangevuld met ClubJunx¹s heerlijke minimal en tech-house beats in de tweede zaal, zorgen voor een verfrissende diversiteit.

Super Sunday is het event dat style, partyvibe en muziek combineert tot de unieke uitgaansavond als afsluiter van je week en ideale start van een nieuwe week. De combi tussen feelgood en heerlijke warme housebeats houden dit feest dicht bij haar roots, true house music. Dit jaar aangevuld met ClubJunx heerlijke minimal en tech-house beats in de tweede zaal, zorgen voor een verfrissende diversiteit.

Timetable
20.00 - 21.30 Martinezz
21.30 - 23.00 Melvin Reese
23.00 - 00.30 ROOG (Hardsoul)
00.30 - 02.00 Sunnery James & Ryan Marciano
Hosted by MC Gee visuals by SushiTVDe tweede zaal wordt gehost door ClubJunx. Een initiatief dat ongeveer een jaar geleden startte als underground feest en heeft zich in deze korte tijd ontwikkeld tot een alom gerespecteerd event dat gedragen wordt door de minimal en tech-sounds. De tweede zaal van Monza zal geheel in het teken staan van het beste wat Utrecht te beiden heeft. Naast OT zullen dj¹s als Erik Heijting en Neno Cortés deze zaal vertegenwoordigen.

Studio by ClubJunx
22.00 - 23.00 Shinji Wasabi
03.00 - 00.00 Neno Cortés
00.00 - 01.00 Erik Heijting
01.00 - 02.00 Oliver TwiztSuper Sunday staat voor true housemusic, een relaxte en heerlijke partyvibe als een synergie ontstaan uit dj¹s, partypeople en de residenten. Kom de eerste zondag van de november naar club Monza en geniet van de perfecte afsluiter van je weekend en het beste begin van een nieuwe week.

Tickets & Meer info www.supersunday.nl