Partyflock
 
­ Nederland

Kaartverkoop Roosendaal gaat weer los

gepubliceerd door , op
Roosendaal gaat los! is inmiddels het laatste jaar een fenomeen geworden voor de dance liefhebber in West Brabant. Na 3 succesvolle edities staat op zaterdag 31 oktober weer een avond gepland in de Erato in Roosendaal.

Deze editie wordt volgens Robin Hildenbrant, organisator en eigenaar van U&I Dance, een goed vervolg op onze eerdere edities. Niet omdat de vorige edities matig waren, maar omdat er iedere keer vernieuwing in het concept wordt aangebracht zonder het publiek te verwennen met dure dj’s die je op alle feesten al een keer gehoord hebt. Hildenbrant blijft bij zijn standpunt dat er veel dj’s in Nederland zijn die de sfeer kunnen maken doordat ze zo’n fantastische platenkeuze hebben en goed op het publiek kunnen inspelen. “Die dj’s staan vaak achter de grote dj’s qua rangorde, maar ik vind echt dat er veel dj’s zijn die ondergewaardeerd zijn. Deze dj’s mogen soms een keer een lege zaal opwarmen voor een dj als Benny Rodrigues of Michel de Hey, maar ik vind dat ze meer verdienen en daarom programmeer ik ze voor Roosendaal gaat los!

Ook is voor deze editie gekozen om samen te werken met Sundance Events & Entertainment. Sundance staat in de regio bijzonder goed aangeschreven door evenementen zoals ‘Roosendaal leeft’. “Ík was al een tijd op zoek naar een goede partner die me kan helpen om een goede show weg te zetten voor mijn feesten” aldus Hildenbrant. “Wat ik van Sundance heb gezien is kwaliteit in entertainment en dat wil ik uiteindelijk ook bereiken met mijn feesten. Roosendaal gaat los! staat nu bekend als een topevenement in Roosendaal dat altijd uitverkocht raakt. Ik wil dit publiek vasthouden en daarom zal ik alles op alles zetten op alle verwachtingen iedere keer weer te overtreffen!”. Roosendaal gaat los! beloofd echt een avond met spektakel te worden met vernieuwende house, tech house en techno. De hele avond wordt gehost door de Bredase Lady Lee die iedereen met haar vocals zeker los gaat krijgen!

De line up ziet er als volgt uit:
T.I.M. is de resident van de befaamde Klankbord feesten in Breda. Met zijn dynamische mix van house tech house en minimal staat hij zijn mannetje. U&I Dance is dan ook erg trots dat ze hem naar Roosendaal gaat los! hebben kunnen halen! Minilab is 1 van de verassingen uit Breda. Beide heren staan het laatste jaar op feesten als Planet of Techno, Breda Beats & Stopmotion. Ook internationaal is dit dj duo al gezien in o.a. Kuala Lumpur en nu staan zij klaar om Roosendaal op zijn kop te zetten! Paul Veth is jaren lang van de Spock in Breda geweest. Paul staat bekend als een enorme crowd pleaser en rockt als een malle! Tegenwoordig is hij resident op de Full Moon feesten en stond hij op Breda Beats! Paul heeft de skills om groter worden in de muziekwereld en dat zal Roosendaal gaan merken ook!

Blanda; resident van Roosendaal gaat los! staat bekend om zijn energieke dj sets die altijd vol verassingen zitten. Een combinatie van tech house, progressive house en techno is de Blanda sound en garantie voor een avondje los gaan! De kaartverkoop van het gezelligste feest in de regio West Brabant is in volle gang! Net als de vorige feesten raakten de kaarten bijna altijd uitverkocht in de week voor het evenement. Je kan nog t/m aanstaande zaterdag 21.00 uur een kaartje halen bij cafetaria de Polar Bear aan de Kade 41 te Roosendaal. Kaarten zijn daar 10, Euro per stuk, aan de deur 15,- Euro per stuk.

5 opmerkingen

 
T.I.M. (Y)
 
:cheer:
Kaartje in the pocket!
Uitspraak van Eitje 80 op vrijdag 30 oktober 2009 om 07:41:
Kaartje in the pocket!

IDEM HIER!!!!! LOS LOSSER LOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!