Clicky

Partyflock
 
­

Contrasts drum&bass nodigt Uncut Anger en DJ Sarah uit

gepubliceerd door , op
Op 31 oktober vindt de eerste editie van Contrasts Halloween Special plaats in de nieuwe stijl. Tijdens deze avond is de line-up qua residents aangepast en ligt de muziek minder ver uit elkaar. Het thema van deze editie is daarnaast Halloween. Net als voorgaande jaren wordt de traditionele Halloween avond gecombineerd met duistere drum&bass zoals men op Contrasts gewend is.

Deze editie wordt het Halloween thema extra eer aan gedaan. Een van de gasten van deze avond is namelijk Uncut Anger, de man die als DJ bekend staat om zijn ruige en uitzinnige sets. DJ’s uit de scene zeggen over hem dat hij ‘ de dansvloer achterlaat als een slachthuis’ en zoals hij zelf zegt zal Bergen op Zoom na deze editie van Contrasts Halloween Special ‘Kuilen op Zoom’ heten. Een DJ set die dus zeker veel goeds beloofd. Uncut Anger staat overigens niet alleen bekend om zijn harde sets, maar is ook een van de initiatiefnemers achter de organisatie Utreg Massive. Deze zogenaamde crew organiseert evenementen in en om Utrecht en levert een enorme bijdrage aan het promoten van Nederlands DJ talent.

Deze gast DJ is echter niet alleen. Dj Sarah is er als tweede gast. Haar bijdrage aan de scene is nog gering en bekend of berucht is ze al evenmin, maar ze is wel een van de DJ’s die op dit moment hard aan de weg aan het timmeren is. In slechts 6 maanden leerde ze zichzelf, met hulp van Contrasts resident Majestic, een aardig optreden te geven. Tijdens Contrasts Halloween Special zal ze laten zien wat ze in huis heeft.

De vaste residents van deze avond zijn Kreng, Majestic en Timecats met vocale ondersteuning van MC NoiA. Wat er met de overige residents gebeurd is? Deze draaien op de rustige editie van Contrasts die later dit seizoen zal plaatsvinden. Vanaf deze editie is Contrasts namelijk opgesplitst in een rustige en ‘heftige’ editie. Op deze manier komen de verschillende substromingen binnen de drum&bass beter tot zijn uiting wat de kwaliteit van de DJ sets verbeterd.

Daarnaast wordt er hiermee voldaan aan een van de wensen die uit de enquête onder X-Tase bezoekers kwam: namelijk meer variatie in de DJ’s. Door minder residents te laten draaien is er meer plaats voor gastoptredens. De splitsing combineert het beste van beide werelden, namelijk een betere en gevarieerdere line-up met extra gasten, zonder de huidige DJ’s die hard voor Contrasts Halloween Special gewerkt hebben in de kou te laten staan.

Wat niet gewijzigd is, is de entree. Deze blijft gewoon 4 euro. Voor die prijs ben je op 31 oktober gewoon welkom in CKB Underground in de Blokstallen 3 te Bergen op Zoom. CKB Underground is open van 22.00 tot 04.00. Binnenkomen is mogelijk tot 02.30. Meer informatie: www.x-tase.net en www.ckbunderground.nl

1 opmerking