Partyflock
 
­ Nederland

Metz on Sunday

gepubliceerd door , op
Metz on Sunday
23 oktober 2009
FeestMetz on Sunday · Love & Dedication Edition
Datumzondag 15 november 2009
WinactieMetz on Sunday actiegesloten
LocatiePrinses Theater Site
Metz on Sunday is een event met eigen (wijze)stijl, smaak, een internationale sound en identiteit. Mede ontstaan vanuit onvrede over de sound in de hedendaagse clubscene, is dit al jaren een event met een revolutionair karakter. Geen ‘easy’ music maar ‘credible’ en volwassen tunes! De sound die je hoort in de clubs van Londen, New York en Ibiza, is al jaren elke maand te beleven in het Prinses Theater te Rotterdam.

Deze Love & Dedication editon zal plaatsvinden op 15 november 2009. Groot genoeg en tegelijk de juiste omvang voor het creëren van een intieme sfeer, is het Prinses Theater de ideale locatie om op deze zondagavond je weekend af te sluiten. De sound die je op Metz hoort laat zich nooit in een vakje plaatsen. Mensen die de commerciële plaatjes nu wel kennen en liever gaan voor een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten die samensmelten tot weergaloze sets, zullen zich absoluut thuis voelen. De weg naar kwaliteit is al jaren een hot item tijdens Metz on Sunday! De Dj’s draaien allemaal minimaal een 2 uur set waardoor je mee op reis kunt naar de hogere sferen.Op deze editie komt resident ROOG je weer laten genieten van een 2 uur set. Al jaren staat hij aan top van de Internationale DJ scene. Waar hij laatst al bewezen heeft zich met gemak te kunnen meten aan de grootste namen uit de Defected stal, zal hij ook dit keer weer garant staan voor een 2 uur durende real house Music set. Met ROOG in de line up is de toon gezet voor deze Love & Dedication avond.

Ook één van de headliner voor deze avond is Jeroenski, welke je zal trakteren op een heerlijke set met tracks die zijn weerga niet kent. Tegenwoordig draait hij een heerlijke mix van uplifting beats met goede vocalen of dubs, die een groove creëren waar je deze avond niet meer uit zal komen. Tevens zal Mr Metz Franco Rolini achter de decks plaatsnemen. Bekend als de resident van Metz on Sunday, zal hij laten zien dat ook zijn hart in de house ligt. De avond zal gehost worden door I/Fan. I/Fan is behalve een van Nederlands beste mc ’s ook nog een volwaardig vocalist. Met zijn vocalen voegt hij heerlijke warme soul en scherpe rauwe randen aan de beats toe.

Metz on Sunday weet al jaren lang de internationale sound uit te dragen en uit te stralen, as long as the music is real! De artiesten krijgen vrijspel om hun mooiste, beste en favoriete platen met het publiek te delen, Metz on Sunday is 10 jaar geleden ontstaan uit liefde voor en de toenemende vraag van de steeds groter wordende groep echte liefhebbers die verslingerd zijn aan real house music. Kom dus zondag 15 november naar het Prinses Theater, Schiedamsweg 19 te Rotterdam en geniet van de beste beats van de bovenstaande DJ’s. Beleef de house cultuur zoals die bedoeld is!

Bij binnenkomst staat er zoals altijd een drankje klaar en kun je heerlijk in de stemming komen onder het genot van de sound van DJ LeBlom. Ook de entertainment is natuurlijk aanwezig en zal ook dit keer weer bijdrage tot het gevoel waar Metz bekend om staat.

1 opmerking

1 van de beste feesten van Rotterdam. Altijd los! Hier wat filmpjes..............