Partyflock
 
­ Nederland

Aankomende zondag blaast Beatshockerz je de herfstvakantie in

gepubliceerd door , op
Na de onvergetelijke Beatloverz Enjoy the flight Editie in de Maassilo keert de Beatshockerz Flight op zondag 18 oktober nog één keer in Rotterdam terug om je mee te nemen op een muzikale vlucht van ruim 7 uur.

Deze keer landt de vlucht in de Hollywood Music Hall Rotterdam waar van 22.00 tot 5.00 het beste aan dj’s en entertainment ingevlogen wordt om er voor te zorgen dat je op je wenken wordt bediend door de sexy stewardessen. Eenmaal door de douane gekomen wandel je zo de Music Hall in, maar ‘Please mind your step’! Hier word je opgewacht wordt door de beste bestuurders op het muzikale vlak.

De gezagvoerder van de avond is Mister Riverside”Sidney Samson. Hij heeft nu met recht zijn naam definitief gevestigd in de Nederlandse housescene. Hij is daarnaast één van de meeste geboekte dj’s welke ons land rijk is. Gelukkig is hij niet alleen verantwoordelijk voor deze langdurige vlucht maar wordt hij bijgestaan door co piloot Afrojack welke staat voor een dik feest op de dansvloer, met tussendoor voldoende muzikale uitdagingen om zelfs de grootste op de vlucht geslagen bolletjes slikkers tot dansen aan te zetten. Maar dat is nog niet alles. Om alles in goede banen te leiden kan navigeerder Hardwell uiteraard niet ontbreken met zijn superieure muzikale visie. In de cabine zwaait hoofdpurser MC Jollygood de scepter en bediend hij de opvliegende met zijn vocals.

De rest van de bemanning wordt gevormd door de Beatshockerz residents Ra-Zoon & Ricky Del Prado, Mike Joshua en de Hollywood residents Patrick en Robert Reyez. De kerstvakantie kan je gewoon niet beter beginnen dan in de meermaals tot beste discotheek van Nederland bekroonde Hollywood Music Hall.

De minimale leeftijd voor deze vlucht is 16 jaar en zonder legitimatiebewijs kun je door de douane voor de vlucht geweigerd worden. In de omgeving van Hollywood Airport is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Ook kan je de metro pakken (Erasmuslijn) en uitstappen bij stadhuisplein of de trein naar Rotterdam Centraal Station. Voor meer informatie betreffende reizen met o.v. vind je op www.9292ov.nl De dresscode is hip&trendy. Sneakers en caps zijn toegestaan, “So Fasten your seatbelts” en neem op zondag 18 oktober ook deze Beatshockerz vlucht. Tickets voor Beatshockerz zijn slechts €10,- en te koop via de site van Hollywood Music Hall (www.hmh.nl) of aan de deur!

Winactie
Meld je nu snel aan op Partyflock en Klik hier om kans te maken op een van de 5*2 vrijkaarten

1 opmerking

Die winactie staat er niet hoor.. :S