Partyflock
 
­ Nederland

We Are
It’s time for a revolution

gepubliceerd door , op
We Are
13 oktober 2009
FeestWe Are · it's time for revolution
Datumvrijdag 16 oktober 2009
LocatiePoema RAW
Na het succes van de eerste twee edities gaat We Are door! We Are brengt jou een kweekvijver van de beste talenten. Dit zijn boys die het gaan maken! Onze dj’s zijn gretig en willen graag jouw avond omtoveren tot een droomvlucht. Het zijn talenten uit het hoogste segment.

We Are zet Club Poema RAW in Utrecht stevig op zijn kop. Vrijdag avond wordt Club Poema RAW omgetoverd tot het epicentrum van snoepgoed voor je oren. Utrecht is al in rep en roer van de sappige house die wij in een breed spectrum brengen. Het is nieuw, het is fris en het komt eraan. Voor maar 5 euro kan jij erbij zijn.

De sfeer zit er nu al in voor dat het feest is begonnen. Gezelligheid is ook een belangrijk aspect van het feest. We Are kweekt cultuur door andere dingen te doen dan andere organisaties. In de afgelopen edities zijn er hebben een aantal artiesten uit diverse genres meegewerkt aan dit concept zoals een saxofonist, violist en graffiti artiest. Allemaal hebben ze iets aan het concept toegevoegd. Dit maakt We Are uniek in zijn soort. We Are wil talent uit verscheidene genres in het zonnetje zetten.

De meeste feesten hebben hun identiteit verloren door hun naam constant te koppelen aan grote namen. Trekkers moet er voor zorgen dat zaal vol loopt. Maar weinig organisaties werken aan de identiteit van hun feest. We Are wil juist het concept overbrengen op de bezoekers. De bezoekers worden mee genomen in de wereld van We Are. Uiteindelijk gaat het om beleving en dat is wat We Are biedt.

De derde editie van We Are is op vrijdag 16-10-09. Voor deze line up is alles uit de kast gehaald met Oliver Twizt, Josh Newson, Pepperman, Jay Ronko, Deep 'N Lazy, Pulse the Kid en Mc Arun. Dit is creme de la creme van talenten. Allemaal zijn ze gezegend met een eigen stijl en eigentijdse draaikunsten. Het dak gaat er vrijdag avond af. You better believe the hype!! It’s time for a revolution!

1 opmerking