Partyflock
 
­ Nederland

All is one, Dekmantel, Bar27 present: ADB 2009

gepubliceerd door , op
All is one, Dekmantel, Bar27 present: ADB 2009
7 oktober 2009
Een unicum… All is One, Dekmantel en Bar27 onder één dak! Op donderdag 22 oktober organiseren zij ADB 2009 in de WesterUnie, WesterLiefde en het Westergasterras. De drie organisaties zullen voor het eerst hun krachten bundelen tijdens het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event. De line-up wordt verzorgd door Isis vanuit All is One, aangevuld met de visies van de jeugdige talenten uit de stallen van Dekmantel en Bar27. All is One, opgericht door Isis, staat al jaren lang bekend om de multidisciplinaire feesten op diverse locaties en het bekende label All is One Records. Daarnaast vertegenwoordigt Dekmantel een specifieke groep Nederlandse dj’s en producers. Tijdloos en originaliteit zijn in de muziek van Dekmantel de belangrijkste factor. Met hun eigenzinnige sound luidt het motto dan ook: ‘Dekmantel doet net even anders’. De benjamin van dit gelegenheidstrio is Bar27 en ‘live life, love music!’ is wat centraal staat binnen deze organisatie. Met alles wat 2009 heeft gebracht en 2010 gaat brengen, groeit de befaamde kelder (waar het allemaal is begonnen) tegenwoordig uit zijn muzikale voegen!

De introductie is voor internationale artiest Nathan Fake die uit de UK wordt overgevlogen. Met prominente releases op Border Community, Traum en Saw Recordings, remixes voor o.a. Steve Lawler, Tiefschwarz en Remy heeft Nathan zijn naam als dj/producer al enkele jaren gevestigd. De organisatie is trots deze man te kunnen toevoegen aan het ADE programma!

DJ Remy staat al meer dan 20 jaar aan de top van de Nederlandse scene. Naast DJ is Remy ook al jaren producer en levert hij regelmatig remixen af voor de groten der aarde. Door zijn veelzijdige, muzikale kennis en expressie kunnen de drie organisaties (die qua sound duidelijk verschillen) zich alle drie identificeren met dit Nederlandse boegbeeld van de house.

Een van de talenten uit de Dekmantel stal is Makam. Met zijn live act staat hij bekend om zijn unieke en eigenzinnige kijk op house. Met diverse releases op het Nederlandse label Soweso (o.a ‘The Hague Soul’ en ‘Exception’) en het in september 2009 uitgebrachte ‘Deep Loving’ op Sushitech krijgt hij support van over de hele wereld.

Arjuna Schiks is na het binnenhalen van de produceerprijs ‘Vinylized’ in een stroomversnelling geraakt. Hij released de ene na de andere track op diverse internationale labels zoals Traum en Trapez en wordt gevraagd om voor deadmau5 een remix te maken. Verwacht een enigszins dromerige, maar vooral energieke live set.

Een andere live set in de WesterLiefde is Kamouflage. In 2009 besloten de twee producers Philip Young en True Identity na diverse releases bij Refune, Rebirth en 90 Watts Records hun krachten te bundelen. Een van hun tracks is opgenomen in de nieuwste mix-cd van Isis, genaamd Pulse.

Uniek op dit event is San Proper’s allereerste live set! San Proper begon ooit als gitarist, maar is tegenwoordig een zeer gerespecteerde dj in de Amsterdamse underground club scene. Hij brengt een combinatie van house & disco en mengt deze stijlen in een eclectische mix.

Verder ook niet te missen tijdens ADE is Bar27 finest, Olivier Weiter! Deze dj en producer is het afgelopen jaar opgebloeid vanuit het Amsterdamse ondergrondse. Samen met Ricketic en Charles Davos (beiden Bar27) heeft hij een track uitgebracht op de eerste Bar27 EP die begin oktober gerealesed wordt op Klopfgeist.

Dit is slecht een greep uit de kwalitatieve house, minimal en techno die er deze nacht wordt voorgeschoteld. Er zullen maar liefst 6 live acts optreden en de befaamde Aroma Jockey Odo7 laat zijn geurkunsten zien in de WesterUnie. Mis het niet!

1 opmerking