Partyflock
 
­ Nederland
Element Torque Beats is niet algemeen zichtbaar!
Element Dweazle Music Productions is niet algemeen zichtbaar!

Pow! Pow! Pow! in Time Out
23-10-2009

gepubliceerd door , op
Het nieuwe hardstyleconcept Pow! Pow! Pow! begint voor het eerst te beuken in de Time Out op vrijdag 23 oktober!

Line-up
Voor deze avond is er een internationale line-up samengesteld. Naast de stevige dj-sets staan er ook twee live-acts geprogrammeerd.

Speciaal voor deze avond wordt er niemand minder dan Super Marco May uit Italië overgevlogen om het publiek te verwennen met zijn kijk op hardstyle. Deze Italiaanse vedette heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig. Super Marco May zal deze avond ook nog live te zien zijn als The Overminds. Een keiharde set met een mix van Italiaanse en Duitse hardstyle! Eerder dit jaar brachten ze het album 'The Art of Hardstyle' uit en die kunst wordt zeker vertoond de 23ste.



De Duitse formatie Twilight Forces gaat deze avond wederom knallen. Onlangs stonden ze al in de Time Out en hebben bewezen dat ze de tent op zijn kop kunnen zetten! Dit is hardstyle op zijn Duits!



Slim Shore zal deze avond zijn debuut maken. Oude naam, nieuw jasje; deze voormalig Dutch Master zal de Time Out gaan rocken! Naast een eigen set zal hij ook b2b met Super Marco May draaien. Dit deden ze eerder al zeer succesvol op o.a. Alcatraz Festival en de grote clubs in Nederland, Spanje en Italië tijdens de Hardstyle Criminals Tour.

Verder komen In-Phase, Dweazle en Dragan & Main hun kunsten vertonen!

In-Phase hebben al een paar mooie producties op hun naam staan. De release Instruments / Day One (Torque Beats, TRQ006) heeft al support gekregen van onder andere Tatanka, Deepack, Activator, Zatox, Josh & Wesz




Dragan & Main zijn ook geen onbekenden meer in de hardstyle scène. Zij hebben al op menig feest gestaan waaronder twee keer op Defqon.1 Festival.



Dweazle is een naam waar je eigenlijk al niet meer omheen kan. Als resident van Par-T heeft hij al op festivals als 7th Sunday festival, Gigadance Festival en Hard Nature mogen staan. Zijn label Dweazle Music Productions (DMP) komen we ook steeds vaker tegen. Maar het aller belangrijkste: voor 23 oktober heeft hij een speciale set in petto!



And last but not least, de nieuwe sensatie Audio Psychos! Deze mannen hebben dit jaar al menig publiek losgekregen met hun live en Dex 'n FX setjes op Q-BASE, Dance Valley Festival en Reloaded...Festival



Winactie
Pow! Pow! Pow! geeft 3x2 gastenlijstplaatsen weg! Schrijf je in via Partyflock en maak kans op deze gastenlijstplaatsen!

16 opmerkingen

 
haha.. dat filmpje van de Audio Psychos is van mij!!
VET!!! :D
gaat m niet worden. heb dan een heel vet verjaardagsfeestje @ zenith
Tango & cash met 93 andere DJ's.
wat is het probleem?
je maakt zelf toch uit of je ze bekijkt of niet?
Dacht dat het na reng deng deng (ofzoiets) niet erger kon met namen voor een feest! Maar ze hebben het dubbel en dwars overtroffen met deze naam! :respect:
Eindelijk is een keer niet de standaard namen die je op elk fucking feest ziet :respect: geen technoboy, tatanka, zany, the prophet etc etc....helemaal prima!

Hier ben ik wel bij :)
 
Uitspraak van La_u op woensdag 7 oktober 2009 om 17:32:
geen technoboy, tatanka, zany, the prophet etc etc....helemaal prima!

Ja, die heb ik idd ook tevaak gezien.

Jammer alleen dat t op dezelfde dag is als de b-day party van Tango & Cash, anders was ik hier wel heen gegaan :/
 
Werkzaam bij Haelen.tk
In-phase :respect:
 
Uitspraak van La_u op woensdag 7 oktober 2009 om 17:32:
Eindelijk is een keer niet de standaard namen die je op elk fucking feest ziet geen technoboy, tatanka, zany, the prophet etc etc....helemaal prima!

Hier ben ik wel bij
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Nice one :D :bounce:
Audio Psychosssss :D
Laat de Hoek van Holland opmerkingen maar komen......
Slim Shore & Twilight Forces :respect:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 oktober 2009 om 18:16:
Jammer alleen dat t op dezelfde dag is als de b-day party van Tango & Cash, anders was ik hier wel heen gegaan

Ik ga nu met mijn maten mee opstap(h) Dus geen Tango & Cash8)