Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag Shake & Pop met Sidney Samson en Gregor Salto
Timetable bekend

gepubliceerd door , op
Zaterdag Shake & Pop met Sidney Samson en Gregor Salto
7 oktober 2009
Zaterdag 10 oktober vindt in de toonaangevende Utrechtse club Monza de nieuwe editie van Shake & Pop! plaats. Shake & Pop! is het dikste clubfeest van Midden Nederland waar de dj’s de perfecte combi tussen dirty, urban en electro house laten horen. Elke editie weer tovert Shake & Pop! de Monza om tot een grote dansende en losgaande mensenmassa. Deze editie, waarin onder andere Sidney Samson en Gregor Salto in de dj booth zullen plaatsnemen, staat ook zeker garant voor madness en een enorme party vibe. De Pioneer pioniers van de avond zijn: Sidney Samson, Gregor Salto, Melvin Reese, Vince Moogin en Mc Roga.

Sidney Samson is al bijna het grootste house-exportproduct van ons land. Hij behaalde goud in Australië met zijn singel Riverside en heeft hier net een grote tour erop zitten. Zijn nieuwe singel ‘Let’s Go‘ laat een cross-over geluid horen tussen house en pop. Popster Sidney Samson heeft al menig keer tijdens Shake & Pop! bewezen dat hij zalen laat rocken, bouncen en compleet kan laten losgaan.

Het succes van Gregor Salto is ongekend. Een van Nederlandse muzikaalste producers met als basis de latin samples, behoort al jaren tot de top van onze scène. Met zijn laatste singel ‘Lambada 3000” is Gregor al niet van de TMF buis en hitcharts weg te slaan. Ook zijn dj sets zijn een aaneenschakeling van house en Caribische drums.

Utrecht finest Melvin Reese is wederom weer aanwezig als resident van het feest.
De man die bekend is van zijn wervelende sets tijdens Super Sunday, gaat ook Monza tijdens Shake and Pop laten bouncen. Lift u Up was zijn grootste hit en met zijn nieuwe track ‘Work’ bestormt hij wederom de hitlijsten.

Vince Moogin is de man van het moment in de house wereld. Zijn tracks Arab en Sunburst haalde allebei de #1 positie in de charts en ook zijn nieuwe releases stormen omhoog naar de top. Hij staat bekend om elke dansvloer los te laten gaan en ook tijdens Shake & Pop! kan je een wervelende set verwachten van deze man. De avond zal worden gehost door mc Roga.

De Monza gaat shaken, pop-locken, breakdansen, two-steppen en melbourne shuffelen. Welke moves er ook uit de kast worden gehaald, het maandelijkse meeste rauwe, gekke, vrolijke housefeestje van Nederland bewijst elke keer weer over de beste party people te beschikken en daarmee de ultieme dance avond te creëren.
kom op zaterdag 10 oktober naar Monza Utrecht en ga ook los tijdens Shake & Pop!

Timetable
23.00 – 00.00 Groovebrother
00.00 – 01.45 Vince Moogin
01.45 – 02.45 Sidney Samson
02.45 – 04.00 Gregor Salto
04.00 – 05.00 Melvin Reese
Mc Roga // SushiTV

Studio Eclectic:
01.00 – 04.00 Dj Dynamite