Partyflock
 
­ Nederland

Kick-off jongerenplatform Steenbergen gevierd met festival op boot

gepubliceerd door , op
Op 14 november organiseert X-Tase een festival rondom de kick-off van een jongerenplatform voor de Steenbergse jeugd. Dit festival gaat gegarandeerd los, want het vindt op een partyboot plaats. Over drie decks verdeeld zullen DJ’s en bands het publiek vermaken met stijlen van rock, tot electro en van lounge tot drum&bass. De line-up bestaat ondermeer uit de bands Otis en Zero Friction en de DJ’s San Sebastian, Steyno & Blanda, The Electrolytes en Majestic.

Het Steenbergse jongerenplatform zal gaan bestaan uit een website en een grote groep vrijwilligers. De website vormt de bron voor input van de lokale jeugd waarmee de vrijwilligers vervolgens weer aan de slag kunnen. Zij kunnen ondermeer evenementen organiseren, meetings, workshops en andere activiteiten. Hierbij krijgen ze hulp waar nodig van jongerenwerker Raymond Been, die de groep nu aan het opzetten is. De website van het Steenbergse jongerenplatform wordt op 14 november op de boot gelanceerd en zal straks te vinden zijn op de link www.jongerensteenbergen.nl. Op deze link valt nu informatie over het festival te vinden en straks dus de jongerensite, waarvoor het jongerenplatform overigens zelf nog een naam gaat bedenken.

Het officiële gedeelte van de lancering en website presentatie wordt afgesloten door de band Zero-Friction. Deze band opent ook het festival op het rock- en livedeck. Het evenement, dat over drie decks plaats gaat vinden, begint om 21.00 en duurt tot tussen 02.30 en 03.00. Tussen deze tijden verzorgen de bands Otis en de DJ’s Rockin Robin en Carpoolparty de muziek op het onderste deck. Het deck daarboven is het domein van de danceliefhebbers en biedt voor hun een brede line-up variërend van techno, house en electro tot drum&bass en jungle. DJ’s hier zijn San Sebastian, The Electrolytes, Steyno & Blanda, Majestic, Lenny, Kreng en MC NoiA. Het bovenste deck is de lounge en biedt plaats aan beginnende DJ’s en lokaal talent. Aan een deel van de line-up wordt nog gewerkt, zo wordt er snel nog een een band toegevoegd en wordt ook het loungedeck uitgebreid qua namen.

Kaarten zijn voor slechts tien euro te koop bij diverse verkooppunten door de gehele regio. Deze punten zijn op de website www.jongerensteenbergen.nl te vinden zonder adres, en op de sites www.x-tase.net en www.west-point.nl met adres. De kaarten zijn op de avond zelf ook aan de deur verkrijgbaar, maar dan kosten ze 15 euro. Vanwege de beperkt capaciteit qua bezoekers op de boot wordt er aangeraden snel kaarten te kopen. Aan vervoer is ook gedacht. Vanuit Steenbergen zal er, bij genoeg interesse, een bus rijden voor 5 euro. Eenzelfde bus zal vanuit Bergen op Zoom en Roosendaal rijden voor 10 euro. Vanuit andere locaties meerijden wordt wellicht ook mogelijk. Opgeven kan door een mail te sturen naar bus@x-tase.net met als onderwerp ‘boot.’ Vermeld in dit bericht ook de plaatsnaam van waar je wilt vertrekken, je eigen naam en telefoonnummer. Bij voldoende interesse ontvang je vanzelf een bericht of er bussen rijden en van waaruit. Houd er wel rekening mee dat de mogelijk bestaat dat men een aanzienlijke tijd voor het festival aanwezig is en eventueel naderhand ook moet wachten.

Het festival vindt plaats op de Catamaran Castle die voor deze avond aangelegd zal zijn in haar thuisbasis aan de Sasdijk 2D in Dinteloord. Zorg ervoor dat je niet te laat aan boord bent want de boot gaat tussen 22.00 en 22.30 varen. Alle informatie en updates van de line-up verschijnen de komende periode op de sites www.jongerensteenbergen.nl, www.x-tase.net en www.west-point.nl.