Partyflock
 
­ Nederland

Panic in de Maassilo
10 Oktober

gepubliceerd door , op
Panic in de Maassilo
1 oktober 2009
Op zaterdag 10 oktober zal het van 22.00 tot 6 uur in de volgende morgen vooral draaien om goede muziek. Lekker uit je dak gaan op de beste Early Rave klappers en dikke Hardcore classics. Dj Panic, oftewel Dennis Copier, staat deze avond centraal. Hij zal samen met enkele top DJ’s draaien die hij om een speciale reden heeft uitgenodigd.

Panic zelf aan het woord
“Ik zal op deze avond zoveel mogelijk op het podium staan en met elke dj een back 2 back set draaien. Op deze manier voorkom je het draaien van dubbele platen wat nogal weleens gebeurd. Ook wil ik de mensen op deze avond platen laten horen waarvan ze denken: ‘Zoo,deze is gek en heb ik al een tijdje niet gehoord’. Kortom, we proberen de bezoeker dus een zo breed mogelijk platenkeus voor te schotelen….. en niet alleen maar de hitjes!”

De gehele line-up
Panic
Buzz Fuzz
Forze DJ Team
K-os
The Viper
Neophyte
Tango & Cash
Predator
Mc Alee

“Hier in het kort een paar punten waarom ik deze DJ’s heb uitgenodigd”:
The Viper
“Dit is een vriend van me waar ik al een tijdje mee samen draai. Ik heb vaker Back 2 Back met hem gedraaid en we voelen elkaar blindelings aan. Zijn scratch techniek is één van de betere onder de Hardcore DJ’s. En niet te vergeten zijn top producties!”

Buzz Fuzz
“Hij draaide vroeger zijn platen helemaal grijs. Het is dan ook de bedoeling dat wel veel BZRK Records zullen gaan draaien deze avond. Buzz Fuzz was één van de beste producers in de periode 95’ – 97’ en ook nog eens een goede DJ! Dus zeker iemand die niet mag ontbreken op deze avond.”

Tango & Cash
“Deze twee jongens ken ik ook al een tijdje uit de periode van de Shadowlands feesten. Heb veel met hun samen op feesten gedraaid en we zijn intussen leuke collega’s geworden. Hun gevarieerde platenkeus spreekt mij zeer aan en past ook perfect in dit concept. Dus deze twee gezellige Brabantse DJj’s horen op deze avond thuis.”

K-os
“Mijn maatje en mede resident Dj uit de Pompei tijd. K-os zal de avond gaan openen. Hij deed dit in die tijd regelmatig dus aan hem kan ik dat wel toevertrouwen! Hij zal weer wat leuke verrassende plaatjes uit zijn koffer gaan toveren.”

Predator
“Één van de artiesten van het Ruffneck label met diverse klappers op zijn naam zoals: ‘Jiiieehaaa’ en ‘Mind of a lunatick’. Staat ook bekend om zijn breakbeat en drum & bass invloeden in zijn producties. Aangezien ik veel van zijn producties draai kan ik ook Stephan niet vergeten om op mijn avond een plaatje te komen leggen. Ook veel “Ruffneck” sound dus deze avond!”

Neophyte
“Deze grootheid mag niet ontbereken! Mijn collega en vriend Jeroen Streunding staat garant voor een stevige sound die je niet mag missen op 10 oktober. We hebben samen ook veel producties op ons naam staan waaronder: ‘I will have that power’ en ‘Basterd/Asshole’. Dit zal een knalsetje gaan worden!”

Forze DJ Team
“Hier is denk ik verdere uitleg overbodig. Het DJ team waar het voor mij allemaal mee is begonnen. We hebben in vele clubs en landen opgetreden. We doen het nog steeds regelmatig op speciale evenementen. En dit is er natuurlijk één van. Met Paul en Lars is het altijd gezellig en we voelen elkaar met draaien nog steeds perfect aan. Kan niet anders dat we als Forze DJ Team weer een leuke set neer zullen gaan zetten.”

MC Alee
“Dit feest moet natuurlijk gehost worden door een MC. En ik kan niet anders dan MC Alee hiervoor uit te nodigen. Een MC met kwaliteit en humor on the mic. Ik heb veel met hem opgetreden en hij is de kers op deze taart. We hebben samen met Evil Activities ook leuke platen uitgebracht zoals: ‘Bigger than ever’ en ‘Never fall asleep’. Kortom MC Alee zal het feest tot een perfect geheel aan elkaar praten!”

Kortom, je kunt een hoop van de man en zijn collega vrienden en DJ’s verwachten! Qua muziek veel uptempo, stampende, vrolijke early rave van Forze, Shadowlands en BZRK Records die afgewisseld worden met wat rauwe beukende Hardcore classics van Neophyte, Babyboom en Rotterdam Records!

Tickets voor deze speciale avond kosten 18 euro (ex fee) en zijn nog te verkrijgen via alle voorverkooppunten van Ticketonline.

“Ik zie jullie allemaal 10 oktober in de Maassilo in Rotterdam om er een gezellig feessie van te maken! Let’s Panic!”

25 opmerkingen

 
Forze DJ Team :D

Paniek in de tent want dit gaat knallen worden :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
Hij draaide vroeger zijn platen helemaal grijs. Het is dan ook de bedoeling dat we veel BZRK Records zullen gaan draaien deze avond.

maak dat dan van tevoren maar f heel duidelijk aan mister Fox :p

Dus deze twee gezellige Brabantse DJ’s horen op deze avond thuis.

foei Dennis! Limburg! :D

maar ehmz .. geen paniek B)
Artiest Olash
Panic held!

tsja na het lezen van dit persbericht mag ik volgende week nie thuis blijven.
HARDCORE zoals het bedoeld is!
line up (y) locatie (y) denk dat dit flink gaat knallen (y)
 
wordt gezellig.. kaartje al in huis.. :bounce:
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Top DJ! en een vet feest! (y)
 
Wordt een knallertje !!
lekker ouderwets nachie losgaan ! (Y)
 
Da Predator! (Y)
 
Nou nog ff kaartjes halen en KNALLEEE!! :D
:respect: voor Panic!
Yup... krijg er al helemaal zin in!!! 8)
 
Artiest {SHOWLIST artist 61186, 39906, 76384, 10267, 132920, 24067, 8220}
Vanavond 4 uur lang panic !
22:00 - 02:00
www.benhardershow.eu
 
ik ben aanwezig :D
 
PANIC!!!! top gozer
Artiest {SHOWLIST artist 3198, 158092, 30715, 23213, 40084, 39, 58344}
Deze week even de plaatjes uitzoeken.
We gaan knallen!

;-)