Partyflock
 
­ Nederland

Foxes & Wolves @ klinch

gepubliceerd door , op
Foxes & Wolves @ klinch
15 september 2009
Het maanlicht breekt als het schijnsel van de glitterbol door het loofbos. In de duistere nacht verlicht een veelkleurig spectrum de drinkplaats van de foxes & wolves. Een kosmische sterrenregen heeft ze de weg gewezen naar de bron van de universele hartstlag. De eeuwenoude disco beat wordt tot het ochtendgloren geslagen door een roedel uitzonderlijke zilverstaarten. Met hun vitale ritmes eren zij de tradities van de voorouders en geven zij ruim baan aan de strapatsen van de jongelingen.

Kortom: de Melkweg start een nieuwe clubavond in discotempo genaamd Foxes & Wolves @ klinch, met internationaal toonaangevende gast-performers omlijst door een eigen pool discojockeys: Gijs Tettero, Casper Tielrooij en Job de Wit.

De eerste editie, op vrijdag 2 oktober, verwelkomt het legendarische Britse duo Idjut Boys, onvermoeibare veteranen van de altijd evoluerende disco-mindstate. DJ’s Conrad McDonnell en Dan Tyler draaien, releasen en produceren al meer dan vijftien jaar; voor en door fijnproevers. Eerder dit jaar maakten ze samen met de Noorse producer Rune Lindbæck onder de naam Meanderthals de dromerige prachtplaat Desire Lines. (“It blends the peculiar lounging of Balearic disco with folk/guitar music, peppering their downbeat grooves with wide-screen acoustic chording and gnarled psychedelics” – Pitchfork)

Tettero - Derde generatie dj met disco in zijn bloedvaten. In zijn element in strandtenten, chique clubs en zweterige poppodia. Bekend van Rauw, GLDJs, Valtifest. Casper Tielrooij - Heeft de discowortels aan house en techno onttrokken, brouwt er een toverdrank van en kruipt onder zijn Dekmantel vandaan om ‘m te delen met de Foxes & Wolves @ klinch. Job de Wit - Voormalig sjamaan van de FM. Kruipt na jaren van toonaangevende radio-uitzendingen de studio uit en de clubs in. Representing The House of Dolls.

Tijdens de eerste editie op vrijdag 2 oktober zullen Tettero en Job de Wit optreden als opperhoofden van de Foxes & Wolves @ klinch en zullen zij de kinderen van het maanlicht in vervoering brengen met hun pulserende hartslagen. Zij worden bijgestaan door de rondtrekkende prairiewolf Steven de Peven, bekend van sjamanistisch verantwoorde aanwijsstokjes en zijn rol in Rednose Distrikt.

Met Foxes & Wolves @ klinch heeft danceplatform klinch er een heel nieuwe avond bij. In het brede spectrum van kwalitatieve dance dat klinch wil brengen kan een avond als deze niet meer ontbreken. De disco-sound is na een winterslaap van enkele decennia begonnen aan een onstuitbare opmars en uit zich in een schare aan spannende, nieuwe varianten. Op Foxes & Wolves @ klinch worden oude stijlen met nieuwe vermengd tot een prachtig, glitterend geheel.

De tweede editie van Foxes & Wolves @ klinch zal in de Oude Zaal plaatsvinden met Oud & Nieuw.

2 opmerkingen

vette flyer!

leuk die idjut boys, denk dat ik na lange tijd maar weer eens een feestje ga pakken :)
laatste aanpassing
?

Apart feest, maar daarom hoeft het niet minder leuk te zijn.