Partyflock
 
­ Nederland

Translated Visions komt weer met internationaal debuut naar Roermond

gepubliceerd door , op
De Azijnfabriek ziet de winter weer tegemoet. Na de zomerstop wordt het weer tijd voor de rauwere, duistere en hardere muziekstijlen in de Azijnfabriek. Translated Visions zal na een geslaagde vorige warme paas editie nu de winter een handje op weg helpen met wederom weer een verfrissende en variërende line-up met artiesten uit binnen- én buitenland voorschotelen.

Om de afgelopen editie te overtreffen qua line-up, zal er deze keer weer een artiest voor in het vliegtuig moeten stappen. Na 'Zutsuu' uit Finland zijn debuut in Nederland maakte, hebben we nu DJ Fueler uit Engeland die zijn debuut in Nederland maakt! DJ Fueler treedt ook live op onder zijn alter-ego Subhuman Disorder en heeft een heerlijk UK/Frenchcore sound. Hij heeft tracks uitgebracht op het label 'Noize Violation Records' en 'CSR Records'.

De nationale topper zal dit keer label eigenaar van Prspct Recordings, 'Thrasher' zijn. Deze man is voornamelijk verantwoordelijk voor een aantal events in Rotterdam waaronder de Prspct feesten in de vroegere locatie Waterfront te Rotterdam en nu in het WATT te Rotterdam. Deze man weet dus van wanten en zal een dosis drum & bass naar Roermond transporteren.

DJ TCO bekend van een aantal verschillende grote events zoals Darkness4life, Beter kom je niet en Hellraiser. Zal in Roermond aan het limburgse publiek zijn draai kunsten komen vertonen. Dan zijn er ook nog genoeg leuke talenten deze avond te bewonderen om te beginnen met de opkomende electro/minimal talents Space Producerz. Deze 2 heren zijn goed op weg met hun eigen sound en zullen een aangenaam setje neerzetten. Een ander sterk opkomend talent duo in de techno scene is Kuro Black. Ze zijn al een tijdje bezig met hun stempel op de muziek te drukken en dat werpt sinds kort ook zijn vruchten af. De heren van Kuro Black zullen ook onder hun eigen aliassen: DJ Shinagl & Mass Destruction later op de avond een stevige uk/frenscore set door de speakers pompen. Dan blijven de lokale DJ's nog over. B-Nasty zal samen met Drieko het muziekale gat opvullen tussen het rustige gedeelte van de avond en het ruwere, hardere gedeelte van de avond. Van harde Techno tot rauwe, donkere industrieële klanken.

Zorg dat je op tijd binnen bent, het is zoals je hier kunt lezen een erg variërende muzikale avond. Met een oogje richting de toekomst gericht zal er deze avond ook wat meer aandacht aan de decoratie besteed worden. Translated Visions zien jullie 10 oktober graag weer met zijn alle terug in de Azijnfabriek om er weer een mooie, gezellige en muzikale avond van te maken.

een kleine impressie van de vorige editie :

7 opmerkingen

 
Artiest Mechels
lkkr ragge in de eak