Partyflock
 
­ Nederland

Anticlub pakt uit

gepubliceerd door , op
Anticlub pakt uit
17 september 2009
Zoals de naam Anticlub misschien niet doet vermoeden voelt deze organisatie zich prima thuis in het club circuit, niet dat ze weglopen voor een leuk festival... Zo stonden ze vorig weekend nog op het Einderground festival "fuck you were from eindhoven" en is resident MBC te vinden op het Breda Barst festival. Maar zo aan het begin van een nieuw club-seizoen pakken de heren van Anticlub graag uit met twee line ups om van te smullen!

Zo zal er in samenwerking met Mezz en popfestival Breda Barst op zaterdag 19 september de officiele Breda Beats afterparty plaats vinden in club Mezz. Naast lokale held Victor Roks en Anticlub resident Zaxxon zal niemand minder dan techno legende Speedy J op het podium staan. Bij de liefhebber behoeft Speedy J weinig introductie. Na talloze techno en oldschool klappers op zijn naam geschreven te hebben weet hij met zijn Electric Deluxe project nog steeds wereldwijd de dansvloeren op hun kop te zetten. Wees er op tijd bij want de afgelopen jaren was deze afterparty van Breda Beats steevast uitverkocht!

Een week later vind even verderop in de Tilburgse 013 een Anticlub editie plaats in de Kleine Zaal. Veel techno liefhebbers zullen de naam van Peter Horrevorts zeker wel gehoord hebben, weinigen weten echter dat deze internationaal opererende artiest "gewoon" uit Tilburg komt. Raar eigenlijk dat hij in zijn eigen stad nauwelijks aan optreden toekomt. Hoogste tijd dus om daar eens verandering in te brengen middels een live optreden op Anticlub. Ongetwijfeld zullen daar ook nummers te horen zijn die Peter heeft uitgebracht op het vermaarde Kanzleramt label. De van oorsprong Griekse Dimi Angelis opereert al jarenlang vanuit de Amsterdamse underground aan zijn eigen techno imperium. Dat heeft hem geen windeieren gelegd. Zo mocht hij al eens een release doen op het 6277 label van Jeff Mills en tegenwoordig releast hij op Smallville. Meerdere optredens op Awakenings hebben Dimi ook meer bekendheid opgeleverd onder het grote pubiek.Residents DJ Noes en VJ Scally zullen aanwezig zijn om het ware Anticlub gevoel uit te dragen, daarin worden ze ook nog eens bijgestaan door Jonathan Mendiola die met zijn Klub Tilt aardig aan terrein wint.

7 opmerkingen

Ben er 2 keer geweest maar 2 keer waardeloos.
 
Uitspraak van jasmijntje_ op vrijdag 18 september 2009 om 15:39:
Ben er 2 keer geweest maar 2 keer waardeloos

Dan heb je toevallig 2x k*tedities meegepakt. Ik ben 1x in de Mezz geweest met The Advent en dat was gewoon goed! :D :bier:
staat fout op de flyer: smalleville moet smallville zijn
 
Uitspraak van jasmijntje_ op vrijdag 18 september 2009 om 15:39:
Ben er 2 keer geweest maar 2 keer waardeloos.

Heb op je profiel naar favoriete muziekstijlen gekeken en daar komt geen techno in voor. Wellicht een idee om eerst te kijken waar je naar toe gaat voor dat je een feest afzeikt waar mensen veel energie en geld insteken om het te organiseren.
Uitspraak van verwijderd op zondag 20 september 2009 om 08:41:
Wellicht een idee om eerst te kijken waar je naar toe gaat voor dat je een feest afzeikt waar mensen veel energie en geld insteken om het te organiseren.

Dank je!