Partyflock
 
­

Vier nieuwe artiesten Fabulous bekend · Lucky Bird inmiddels uitverkocht

gepubliceerd door , op
afbeelding Vier nieuwe artiesten Fabulous bekend
FeestFabulous 2009 · Welcome to your fabulous side of life
Datumzaterdag 28 november 2009
LocatieBrabanthallen Site
WinactieFabulous 2009 actie, gesloten
Na een succesvolle tweede editie in Las Vegas, landt Fabulous binnenkort weer in Nederland. Op zaterdag 28 november zal in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch voor de derde keer dit dance event plaatsvinden. De Fabulous Lucky Bird-voorverkoop is inmiddels uitverkocht! Tijd voor de start van de reguliere voorverkoop en de bekendmaking van vier nieuwe artiesten, meldden organisatoren Art of Dance en Extrema.

Momenteel prijken op het affiche van Fabulous 2009: Boys Noize, Mauro Picotto, Baggi Begovic b2b René Amesz en Eddie Halliwell. Deze top acts en alle extra’s voor de Fabulous Lucky Birds bleken genoeg om alle Early Bird-tickets uit te verkopen! Met de bekendmaking van wederom vier acts gaat de reguliere voorverkoop vanaf vandaag van start. En voor wie net iets meer wil, zijn er exclusieve Fabulous Important Person-arrangementen verkrijgbaar.

Vandaag wordt bekendgemaakt dat de volgende acts eveneens op Fabulous 2009 zullen optreden:

Paul Kalkbrenner (Live)
Kalkbrenner is al jaren één van de Berlijnse technohelden. Niet voor niets dus dat hij de hoofdpersoon speelt in de speelfilm ‘Berlin Calling’, een must-see voor alle liefhebbers van de technoscene! En... je hebt niet geleefd als je zijn hitsingle ‘Sky & Sand’ niet voorbij hebt horen komen dit jaar. Verwacht diepe, dampende minimal techno.

Sander van Doorn
Sander van Doorn is één van de beste dj’s van de wereld en wordt al in één adem genoemd met Tiësto en Armin van Buuren. Sander van Doorn is groot. Hoe groot? Hij produceerde samen met Robbie Williams, remixte Depêche Mode en The Killers. De hele zomer had hij shows op Ibiza in de legendarische Amnesia tijdens de Cream-avonden. Hiervoor mixte hij samen met Fabulous-genoot Eddie Halliwell een compilatie-cd! Zo groot!

Vato Gonzalez feat. MC Tjen
‘Mister Dirty House’ himself! Deze man is heet en simpelweg één van de snelst rijzende sterren van de Nederlandse club-scene. Samen met MC Tjen gaat elk dak eraf en dat kan iedereen die hem heeft gezien op Extrema Outdoor en Solar Weekend volmondig beamen. Vato Gonzalez en MC Tjen staan garant voor één groot feest waar het vuur vanaf vlamt! Vato draait, produceert, heeft zijn eigen stijl en is o, zo Fabulous!

Dr. Lektroluv
Last but most defenitely not least, de Doctor komt! Een introductie heeft deze grootheid bij de electro-, techno- en Extrema-liefhebber niet meer nodig. Feest met een hoofdletter F!

Fabulous Important Persons
Zoals je van Fabulous gewend bent, zijn er ook dit jaar weer FIP-arrangementen verkrijgbaar om extra luxueus van het event te genieten. Ibiza style! Hieronder vind je meer informatie over de FIP Silver en FIP Gold.

FIP Silver
Bij het FIP Silver-arrangement krijg je naast FIP entree tot het event natuurlijk je eigen FIP-parkeerplaats direct bij de ingang. Op het FIP Deck kun je aan je eigen FIP Tafel genieten van een lekker glaasje champagne, heb je persoonlijke hostesses, een FIP bar en worden er hapjes geserveerd. Kosten hiervoor zijn €150,- p.p. inclusief 1 fles champagne per twee personen. FIP tafels zijn te reserveren vanaf 4 personen.

FIP Gold
Wil je nog luxer, dan moet je de Fabulous FIP Gold hebben. Dit FIP arrangement bestaat uiteraard uit een eigen FIP parkeerplaats, FIP entree, FIP tafel en FIP service. Ook kun je ongelimiteerd gebruik maken van een uitgebreid drankassortiment waaronder Bacardi Rum, vodka, whiskey, bier, wijn, vruchtensap en fris.
Als FIP Gold word je op je wenken bediend door de hostesses en kun je de hele nacht grenzeloos genieten van oesters, sushi en andere hors d’oeuvres. Dit arrangement kost €275,- per persoon.

Daarnaast kun je jouw eigen FIP-arrangement laten customizen, om jouw ideale Fabulous side of life samen te stellen. Zo behoren limousineservice, hotelovernachtingen, speciale verjaardagsthema’s en een compleet Fabulous-weekend op aanvraag tot de uitgebreide mogelijkheden.

Interesse in één van de FIP-arrangementen? Bel voor meer info de FIP Hotline: +31(0)6244 63 441 of stuur een mail naar info@thevipclub.nl.

Voor eenieder die nu nóg niet warmgedraaid is voor Fabulous 2009: de gloednieuwe trailer staat online. Check www.fabulousworld.nl and get connected!

Tickets zijn te koop bij alle Free Record Shop- en BelCompany-filialen en uiteraard online via Timoco en Ticketonline op www.fabulousworld.nl .

13 opmerkingen

kut dat de hele line up house vertegenwoordigd(in een brede zin)
want eddie halliwell is een niet te missen naam.­maar als t house wordt dan ga ik m toch maar ff missen.­
haaaahahahahaha vato gonzales
leeftie ook nog? leeftijd is toch wel 18+­ mag ik hopen?
 
Artiest Just-D
Uitspraak van Enrico Fuerte op donderdag 17 september 2009 om 14:53:
want eddie halliwell is een niet te missen naam.­maar als t house wordt dan ga ik m toch maar ff missen.­

Eddie Halliwell staat er ook volgens mij hoor


Dikke namen wel! SvD & Kalkbrenner :D
pfff voor Kalkbrenner kom ik mn bed niet meer uit...die gast stelt me dit jaar zwaar teleur...1/3e van zn set bestaat uit een hele irritant lange versie van Sky&Sand en die duistere sound van hem van n jaar of 2-3 geleden laat ie niet meer horen :(
Uitspraak van COÑO op donderdag 17 september 2009 om 16:14:
pfff voor Kalkbrenner kom ik mn bed niet meer uit...­die gast stelt me dit jaar zwaar teleur...­1/3e van zn set bestaat uit een hele irritant lange versie van Sky&­Sand en die duistere sound van hem van n jaar of 2-3 geleden laat ie niet meer horen

Precies! Hoop dat ie nu weer eens met iets anders komt...
Boys Noize, Picotto, Halliwell, SVD, Lektroluv, Kalkbrenner...­

Begint er toch echt goed uit te zien!
Picotto :D na awake festivals zeker weten!
Uitspraak van COÑO op donderdag 17 september 2009 om 16:14:
pfff voor Kalkbrenner kom ik mn bed niet meer uit...­die gast stelt me dit jaar zwaar teleur...­1/3e van zn set bestaat uit een hele irritant lange versie van Sky&­Sand en die duistere sound van hem van n jaar of 2-3 geleden laat ie niet meer horen

Zijn sets van de afgelopen 2 jaar lijken allemaal verdacht veel op elkaar. Draait gewoon zijn soundtrack af plus hier en daar een variatie. Beetje jammer.

Sander van Doorn daarentegen! :bounce: