Partyflock
 
­

Hed Kandi a taste of Kandi

gepubliceerd door , op
afbeelding Hed Kandi  a taste of Kandi
FeestHed Kandi · a Taste of Kandi
Datumzaterdag 26 september 2009
LocatieHotel Arena Site
WinactieHed Kandi actie, gesloten
Terwijl ‘the world’s most glamorous music brand’ op 26 september in het legendarische space een uitzinnig Ibiza zomerseizoen afsluit, luidt Hed Kandi in Nederland op deze datum juist een nieuw ‘indoor’ seizoen in. Deze ‘a taste of Kandi’ editie is alleen geschikt voor de échte clubhouse-fijnproevers.

Hotel Arena wordt deze feestelijke avond omgetoverd tot een waar Hed Kandi Mekka met een unieke blend van classy club sounds, internationale Hed Kandi DJs, uplifting live musicians, Heavenly Kandi Girls en betoverende Hed Kandi visuals en party effects. Met uiteraard als belangrijkste ingrediënt de kenmerkende uitgelaten Ibiza sfeer.

Check hier de‘ a taste of kandi’ trailer met beelden van de 2 stijf uitverkochte Beach House edities in Bloemendaal. It speaks for itself:

Speciaal voor deze editie worden op 26 september vanuit het kloppend hart van Hed Kandi, Londen, Sarah Louise en Jason Vereker overgevlogen. Sarah Louise is de nieuwste aanwinst van het world class Hed Kandi DJ Team en heeft meteen een bijzonder druk jaar achter de rug. Ze deed voor Hed Kandi alle windhoeken van de wereld aan, van VIP party's tot enorme outdoor festivals. Deze funky female omschrijft Hed Kandi als: ‘het enige clubmerk ter wereld waar de bezoekers vaak net zo mooi en glamoureus zijn als het merk zelf.

Jason Vereker timmert al een tijdje aan de weg en bracht dan ook regelmatig zijn skills ten gehore op het befaamde KISS FM. Deze ervaren perfectionist met een passie voor soul, funk en disco heeft als muzikale inspiratiebron niet alleen Roger Sanchez en Armand van helden, maar ook the Beatles en the Prodigy. We kunnen deze avond dus nog een veelzijdige mix verwachten van deze vrolijke Engelsman.

Steven Quarré heeft er als enige officiële Nederlandse Hed Kandi resident een indrukwekkende staat van dienst en verstaat dan ook de kunst om de funk te gebruiken, de dansvloer vol te krijgen en heeft standaard de zaal aan zijn voeten. Hij maakte deze zomer furore bij Hed Kandi Ibiza en gunt ons tijdens de wekelijkse Hed Kandi Radio show op TMF hitradio een kijkje in zijn platenkoffer. Een kaartje voor deze Hed Kandi kost in de presale €18,- via www.hedkandi.nl of Primera winkels.

Door je te registreren op www.hedkandi.nl word je automatisch lid van de Nederlandse Hed Kandi community. Hed Kandi community members krijgen vele voordelen, waaronder korting op entreekaarten voor de Hed Kandi feesten, mogelijkheid tot deelname aan winacties en altijd als eerste het laatste nieuws over Hed Kandi.