Partyflock
 
­ Nederland

Tranceliefhebbers opgelet
25 September exclusief trance feest in Zwolle

gepubliceerd door , op
Tranceliefhebbers opgelet
14 september 2009
Vrijdag 25 september vind de eerste editie van Sound of Energy plaats in de WRZV hallen in Zwolle. Sound of Energy is het trance/hardtrance concept van High Energy Events. Welkom in de wereld van de trance, stevige energieke beats, melodieuze sounds of te wel Sound of Energy!

Voor deze editie heeft Sound of Energy de primeur met een eenmalig optreden van Svenson en Gielen. Dit exclusief optreden heeft er al voor gezorgd dat er verschillende film ploegen naar Zwolle afreizen 25 september. Dit optreden zal dan ook door verschillende filmploegen vastgelegd worden. Ook is het de pers niet ontgaan dat Sound of Energy de primeur heeft. High Energy Events heeft dan ook heel veel pers aanvragen gekregen. Deze avond gaan Svenson en Gielen weer geschiedenis schrijven. Na een solo carrière van 5 jaar nu dus weer samen op Sound of Energy. Als Bodyheat brachten zij de single Gonna Make You Feel uit die meteen een clubhit in Nederland werd. Terwijl Gielen DJ-sessies in het buitenland deed, werkte Svenson aan solo-tracks onder de naam Svenson. Bij Gielen's terugkeer werd besloten als Airscape samen tracks uit te brengen en zich vooral te richten op de Engelse markt. De Airscape remix van Delirium feat. Sarah McLachlan's Silence is hun grootste hit. Samen hebben ze ook nummers geschreven en geproduceerd voor talrijke artiesten zoals Boy George, Chicane, Safri Duo, Vanessa Mae, Tiësto, Dario G, Praga Khan en Alice Deejay, waaronder de Top 40 single The Lonely One. Het tweetal heeft zowel als Svenson & Gielen als solo verschillende thema's van Nederlandse trance-feesten als Trance Energy gemaakt. Onder deze naam brachten ze ook het album "The Beauty of Silence" uit. In 2004 besloten de heren zich een tijdje op solowerk te gaan richten. Deze avond zullen er nieuwe tracks van dit duo te horen zijn. Svenson & Gielen hebben aangegeven flink los te gaan en kunnen niet wachten om samen de dj-booth te enteren.

Cor Fijneman is 25 september ook van de partij. Cor Fijneman is geboren op 9 april 1977. Hij speelt klassiek piano. Hij wordt afgewezen door het conservatorium om zijn zangkwaliteiten en zet zijn muzikale carrière voort als DJ. Na enkele jaren gabber te hebben gedraaid stapt hij over op trance. Tijdens zijn bezoekjes aan platenzaak 'Tunesville' in Breda komt hij Tijs Verwest (beter bekend als Tiësto) tegen. De twee duiken samen regelmatig de studio in voor het produceren van trancenummers. Vanaf 1996 verschijnen diverse tracks van Fijneman en Tiësto op singles en compilaties. De twee nemen op onder de projectnamen 'Hammock Brothers' en 'Allure'. Fijneman co-produceert Theme From Norefjell (1999) en Sparkles (1999), twee EP's van Tiësto. Fijneman gaat in het voorjaar van 2006 met trance-DJ en producer Mark Norman op wereldtournee: in tachtig dagen doen de twee ruim dertig optredens in twintig landen op meerdere continenten. Onder de noemer Around The World In 80 Days beginnen Fijneman en Norman op 3 maart in megaclub Kokorico in het Belgische Zomergem. Een dag later staan beiden in AStA in Den Haag voor de enige Nederlandse stop van de tournee. Daarna volgen Duitsland, Scandinavië, Rusland, Oost-Europa, het Midden Oosten, Azië, Noord-Amerika en Engeland. 25 september doet hij Zwolle aan.

Tommygoff is de resident dj van Sound of Energy. Deze dj is een sterk opkomend talent die het publiek makkelijk om zijn vinger weet te wikkelen. Naast draaien produceert Tommygoff zijn eigen tracks en heeft zijn eigen trance en hardtrance sound. Tommygoff is bekend van de wat kleinschalige locale feesten zoals stricktly Techno en Summerdance. Ook heeft hij op Fusion of Dance 2009 gestaan met een steengoede hardtrance-set en produceerde ook het Megabase anthem. Deze DJ/Producer is van vele markten thuis en behoort in het straatje van de betere solo artiesten. De harde beats en diepe tunes van deze DJ zullen zeker niet ongehoord blijven in de toekomst.

Het optreden van Svenson & Gielen samen met Cor Fijneman en Tommygoff in september 2009 Zal zeker verrassend zijn! Zorg dat je deze editie niet mist. Check voor meer info www.soundofenergy.nl

7 opmerkingen

een feestje in mijn hometown? :lol: eindelijk eens kruipend naar huis!!!
 



Svenson & Gielen - Twisted
Artiest T.O.M.
Zet hem op heer Althof!
daar baal ik van :(... geef ik een x me verjaardags feestje op vrijdag omdat ik dan echt jarig ben en dan hou ik de zaterdag vrij voor een goeie feest plannen ze die goeie feest op een vrijdag daar baal ik stevig van..
dus sorry helaas niet van de partij met pijn in me hart
 
Jammer, heb dat de bruiloft van m'n zwager...
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 14 september 2009 om 10:38:
Svenson & Gielen - Twisted

dat zijn de nummertjes (Y)