Partyflock
 
­

Joop! toegevoegd als slotact Citydance Leeuwarden

gepubliceerd door , op
Zondag 13 september as. zal er een ongekend spektakel losbarsten op het Frieslandplein in Leeuwarden. Bekende dj’s als Benny Rodrigues, Lucien Foort en Jochen Miller laten dan hun kunsten zien op het gratis dance evenement Citydance Leeuwarden. Speciaal voor deze eerste Friese editie is de organisatie erin geslaagd de Leeuwardense JOOP toe te voegen aan de line-up om Citydance Leeuwarden een spectaculair slot te geven.

De Nederlandse DJ en Producer JOOP heeft inmiddels een vaste plek veroverd in de absolute top van de internationale dj wereld. Dat JOOP niet alleen een top dj is maar ook een begenadigd producer bewijst hij met zijn solo singles. Zijn debuut single ‘Act Of God’ werd in 2003 uitgebracht op het wereldberoemde ID&T label en betekende zijn doorbraak in tal van Europese landen, kort daarop gevolgd door Amerika, Azië en Australië.

De single heeft JOOP’s carriere in een regelrechte stroomversnelling gebracht. JOOP bewees met de opvolgers ‘The World/Another World’ en ‘Sonsuz’ geen eendagsvlieg te zijn en tot de absolute top van de dance scène te behoren. JOOP zijn reputatie als befaamd dj en producer wordt in 2007 extra bevestigd als zijn nieuwe single ‘The Future’ wordt verkozen tot het thema nummer van Trance Energy. Om een voorproefje te krijgen van de set van JOOP deze zondag heeft zijn management een speciale dj mix ter beschikking gesteld om te downloaden via http://joop.tranceairwaves.fm

Citydance Leeuwarden 2009 beloofd een geweldige eerste editie te worden met de allerbeste dj’s uit de dance wereld. Naast een aantal jonge talenten (Steff da Campo, Praia del Sol, KruH & Jaziah) zullen ook een handvol gerenommeerde namen plaatsnemen achter de draaitafels (JOOP, Jochen Miller, Gregor Salto, Benny Rodrigues & Lucien Foort) van Citydance Leeuwarden.

9 opmerkingen

 
Uitspraak van !:bounce:! op zondag 13 september 2009 om 08:54:
wie?

Steen?
 
fok
Uitspraak van verwijderd op zondag 13 september 2009 om 09:00:
Steen?
Mooi op tijd dit persbericht....;) maar vanavond maar even kijken.
 
Uitspraak van !:bounce:! op zondag 13 september 2009 om 08:54:
wie?

Weinig festivals gehad dit jaar Mies? :)

Misschien moet je 28 november maar ff binnen komen als ie draait (f)
laatste aanpassing
House@ngel
Werkzaam bij Decisions
Uitspraak van verwijderd op zondag 13 september 2009 om 12:48:
Weinig festivals gehad dit jaar Mies?

Denk niet te weinig maar eerder te veel....en zoals de 1 meer verstand heeft van verzekeren ...zo heeft mies zeker meer verstand van flyeren :D
laatste aanpassing
JOOP! :respect:

Joop - The Future (l) wat een top plaat! :D
Plaatjes draaien baasje :)