Partyflock
 

Contrast met Reboot en Olene Kadar

gepubliceerd door , op
Contrast met Reboot en Olene Kadar
9 september 2009
Op vrijdag 18 september vindt Contrast. voor de tweede keer plaats in de Flexbar te Amsterdam. Om het succes van de afgelopen editie te overtreffen is de uit Duitsland afkomstige Frank Heinrich, beter bekend onder de naam Reboot als internationale headliner geboekt.

Met de vorige editie vindt de organisatie dat Contrast. de juiste weg is ingeslagen: internationale- en nationale artiesten, een compacte club met loepzuiver geluid en een perfecte sfeer. Buiten dat was de zaal vol en ging het dak eraf. Om de naam “Contrast” eer aan te doen is er voor gekozen om op deze editie de avond een iets andere muzikale invulling te geven. Waar Format:B en Raudive de vorige keer zijn geëindigd, gaat Reboot op 18 september verder en zal hij zijn pompende en meeslepende melodieën ten gehore brengen. Aangevuld met drie acts van Neerlands trots wordt de avond compleet gemaakt.

De DJ-set die Reboot (Cadenza - DE) op Contrast gaat draaien geeft hem niet alleen de gelegenheid om zijn eigen hits als “Vandong” en het deze zomer uitgekomen nummer “Caminando” te spelen, ook de aller dikste platen van zijn collega’s zullen zeker de revue passeren.

Olene Kadar heeft met zijn live set de afgelopen jaren vele harten weten te winnen. De rollende drums en hypnotiserende melodielijnen die hij met elkaar combineert, maakt hem tot de perfecte afsluiter van de avond. Rammen wordt dat!

Sandrien is ongetwijfeld één van de bekendste vrouwelijke techno dj’s in Nederland. Haar ritmisch gevoel en heerlijke platenkeus heeft al vele grote gigs opgeleverd.

Contrast. residents Mischa Ozanna en Unik zullen voor de tweede keer hun opwachting maken en wederom een lekkere opwarm-set weggeven.

Vrijdag 18 september staat dus in het teken van Contrast. in de Flexbar in Amsterdam! Een kaartje kost €12,50 in de voorverkoop (flexbar.nl) en €15,- aan de deur. Om 23.00 gaan de deuren open. Zorg ervoor dat je niks van de avond hoeft te missen.

2 opmerkingen

Olene kadar, de man met de vele basslijnen. Lovin'it
Artiest {SHOWLIST artist 41153, 33734, 37754}
Reboot: Ronson/Mirrasierra (Cocoon 058) :kwijl: