Partyflock
 
­ Nederland

Beatz Per Marco Productions viert feest en gaat ondergronds

gepubliceerd door , op
Beatz Per Marco Productions viert feest en gaat ondergronds
8 september 2009
FeestPrikkelgeil · 1 Year Anniversary
Datumzaterdag 17 oktober 2009
WinactiePrikkelgeil actiegesloten
LocatieLexion
Na 2 ½ jaar te hebben rondgezworven in Nederland op diverse toplocaties zijn het dj duo Beatzlovers, beter bekend als Marco en Alida, terug in Westzaan in de new Lexion met een 2-maandelijks terugkerend mystiek, mysterieus, ondeugend en spannend maar vooral vertrouwd gevoel van weleer, gestoken in een nieuw, verfrissend jasje voor iedereen die een ouderwets, onbezorgd en ondeugend avondje uit wil.

Met onder meer feesten achter hun naam als Club Sensual, en Pure! is Prikkelgeil het feest bij uitstek gebleken in de verborgen tempel van Lexion Venue, een sfeervolle, spannende en intieme grot met kenmerken uit de tijd van de Maya’s en Azteken. Op zaterdag 17 oktober a.s. vieren zij hun 1-jarig bestaan met zo’n beetje alle dj’s die gedurende het afgelopen jaar alsmede bij de succesvolle hosting tijdens de Sweet & Sexy Queensday Vibe van Nachtdienst van 25 april j.l. aanwezig waren, 14 stuks in totaal , stuk voor stuk toppertjes, en dit alles onder de bezielende leiding van Mc Uno.

Spetterende licht en lasershows, uitdagend entertainment, live-shows, sensueel en in stijl geklede mensen, een subliem high-tech soundsystem. Er is tevens een aangrenzend speciaal daarvoor ingerichte chill-en rookruimte om zich terug te kunnen trekken uit de dansende menigte waar vrouwen overigens een volledige make-over kunnen krijgen alsmede heerlijke massages. Voor diegene die van erotische kunst, speeltjes, partykleding en/of sieraden houden is er voldoende gelegenheid deze te bekijken, passen of eventueel aan te schaffen.

Om deze avond tot een blijvende herinnering te maken zal iedereen bij het huiswaarts keren een dik gevulde goodiesbag mee naar huis kunnen nemen met onder meer een nieuwe mix cd van een van de DJ’s die ressorteert onder het twintraxx-records label en regelmatig hieronder zijn platen uitbrengt. Op deze manier zullen de bezoekers van dit feest keer op een keer de fantastische hoogtepunten van dit veelom besproken feest opnieuw kunnen beleven.

Aangezien de verborgen tempel een besloten en intiem karakter heeft en slecht plaats biedt aan zo’n 300 personen en reeds meer dan de helft van de kaarten al vergeven is raad Prikkelgeil aan om niet te lang te wachten met het bestellen van je kaarten. Kaarten zijn reeds te verkrijgen via easyticket of via www.prikkelgeil.nl

5 opmerkingen

 
Artiest Bladezzz
:cheer:
Heb er zin in :cheer:
 
Klinkt helemaal top .. beloofd wat :bounce: