Partyflock
 
­

Drie nieuwe acts op affiche Fabulous

gepubliceerd door , op
afbeelding Drie nieuwe acts op affiche Fabulous
FeestFabulous 2009 · Welcome to your fabulous side of life
Datumzaterdag 28 november 2009
LocatieBrabanthallen Site
WinactieFabulous 2009 actie, gesloten
De voorverkoop voor het indoor dance event Fabulous is in volste gang. Terwijl de Fabulous Lucky Bird Tickets inmiddels bijna allemaal verkocht zijn, maken organisatoren Extrema en Art of Dance drie nieuwe namen uit de line-up bekend. Naast nog bekend te maken grote namen uit de internationale dance scene en de inmiddels wereldkundig gemaakte exclusieve indoor festivalshow van Boys Noize zullen op 28 november ook onder meer de volgende artiesten op het affiche prijken: Mauro Picotto, Baggi Begovic b2b René Amesz en Eddie Halliwell.

Mauro Picotto
Uniek in Nederland: Meganite! Jawel, de Techno Area op Fabulous 2009 is ‘powered by’ dit bekende technoconcept. En dus mag mister Meganite himself Mauro Picotto vanzelfsprekend niet ontbreken. Meganite is Mauro’s ‘electronic music lifestyle’-concept dat al 6 jaar garant staat voor dikke feesten met vrienden Adam Beyer, Christian Smith, Marco Carola en Slam, onder andere in een van ’s werelds grootste clubs op Ibiza, de Privilege! De Italiaanse technoheld heeft ter ere van het 6-jarig bestaan van Meganite een compilatie-cd uitgebracht op zijn succesvolle label Alchemy Records. Om dit te vieren komt hij met Meganite naar Fabulous! Dat wordt dampen.

Eddie Halliwell
Vorig jaar stal hij de show, dus die mag hij dit jaar komen terugbrengen: de energieke Engelse dj Eddie Halliwell. Want, wauw, die man rockt de draaitafels als geen ander! Sinds kort brengt de turntable-virtuoos zijn skills ten gehore tijdens zijn radioshow ‘Fire It Up’, waarvan de compilatie-cd al hoge ogen gooide. Momenteel is hij de man van Ibiza met zijn Cream-avonden in club Amnesia. Hou je vast, want Eddie Halliwell is back for more!

Baggi Begovic b2b René Amesz
Op Solar Weekend gaf Baggi Begovic zijn eerste ‘funky, deep and soulful house’ Extrema-optreden en het dak ging eraf! Bovendien ontstond er een positieve vibe tussen Baggi en Extrema. Op Fabulous draait Baggi Begovic voor het eerst (!) back 2 back met een van Extrema’s vaste waarden René Amesz! Verwacht dat de kurken er af knallen in de Champagne Room, want 1 + 1 = 3!

Your Lucky Bird Tickets
Voor de vroege beslissers is er ook dit jaar weer de Fabulous Lucky Bird Ticket. De kaarten zijn, net zoals de vorige edities, bijna uitverkocht, dus u bent gewaarschuwd... De eerste 1000 ticketkopers krijgen een gratis sleutelhanger waarmee je meteen de Lucky-sleutel in handen hebt die je toegang biedt tot het Lucky VIP Deck met een exclusieve bar, chill lounge en een prachtig uitzicht op de optredens van de Fabulous-artiesten.
De Lucky Bird-voorverkoop verloopt alleen online via Timoco op http://Fabulousworld.eu/

12 opmerkingen

Vet:D Mauro Picotto, en de namen ''Adam Beyer, Christian Smith, Marco Carola en Slam,'' klinken ook ERG goed :D
Laat ze maar komen, ben ik erbij!
Ondanks dat het niet echt mijn muziekstijl is ben ik vorig jaar toch goed losgegaan bij Eddie :respect:
Het gaat dit jaar volges mij een vette editie worden...:) Lektroluv komt ook zag ik op zijn myspace...

Jammer genoeg kan ik waarschijnlijk niet...
Eddie Halliwell is altijd fantastisch, die man is inderdaad hoger opgeleid wat betreft zijn DJ-skills, wat een baas met de decks :o

Dit zijn al best vette namen, benieuwd naar de rest!
verry nice.....
Vier artiesten bekend gemaakt.....en vier sterren:D
Begint goed;)
goddamned nu wordt t wel een serieuze optie...­terwijl ik dit feest na de 1e editie had afgeschreven....­wacht de overige namen nog ff af.­
Misschien serieuze optie dit :)
laatste aanpassing