Partyflock
 
­ Nederland

strDnAfeest Full Moon Party

gepubliceerd door , op
strDnAfeest Full Moon Party
28 augustus 2009
FeeststrDnAfeest · Full Moon Party
Datumvrijdag 4 september 2009
WinactiestrDnAfeest actiegesloten
LocatieKaapduin Site
Zin in een heerlijke dag aan het strand vol van vermaak met spectaculaire dansacts, een geestverruimende kunstexpositie en rockende zomerse beats? Kom dan vrijdag 4 september naar hét strDnAfeest op Kaapduin, te Dishoek! Dit jaar pakt Dance and Art uit met een extra dikke en verbeterde editie. Kortom: There’s more to explore!

Music
Om 12:00 uur gaat strDnAfeest van start en zal Kaapduin gratis toegankelijk zijn voor jong en oud tot 18:00 uur! Met optredens van o.a. : DoubleRD, Hermes en Marco (’70,’80,’90) en Bint en Barre is het al vroeg gezellig. Na 18:00 uur begint de Full Moon party, met daarin een live set van: Patch Park en Joeri Jamison. Eerst genoemde tekende onlangs een contract bij het befaamde Extrema Agency. Met Dance and Art resident Paul Veth en ook bekend van Hed Kandi, zal die partyvibe gegarandeerd in je loskomen. Als de zon ondergaat zal Paul begeleid worden door veelzijdig saxophonist Local Hero on Sax. Met zijn jazzy en funky groove’s zal je in hogere sferen terecht komen. Wanneer Benny Rodrigues het overneemt komt strDnAfeest tot een ongekend hoogtepunt. Deze mondiaal bekende DJ stond op alle festivals in Nederland en komt net terug van Ibiza met de nieuwste en beste dansmuziek. Voor maar € 12,50, kun je nu je kaartje kopen via Easyticket.nl, aan de deur kost het € 18,-. Zorg dat jij er bij bent!

Dance
Het in 1984 opgerichte Zeeuwse amateurdansgezelschap Stichting Dansz, zal tweemaal twee verschillende voorstellingen opvoeren van o.a. choreograaf Randal Scott. Ieder jaar maakt Stichting Dansz een avondvullende productie die op tournee gaat door heel Zeeland. In 2007 tijdens de 1e editie van strDnAfeest werd hiervan het successtuk “De 4 elementen” opgevoerd. Dit is zeker niet alles, want er zijn nog meer acts op dansgebied te verwachten zoals de groep Move on onder leiding van choreograaf Inge de Peinder met het stuk 5 or 7.

Art
De art is goed vertegenwoordigd dit jaar. Want vele kunstenaars zullen exposeren op strDnAfeest waaronder: Grafitti artist Johan Elenbaas, cartooneske tekenaar Ready2Rumble, het duo Super A, Zeeuwse schilder Wout Kole en beeldend kunstenaar Yvon Drummen. Naast expositie is er ook (interactieve) live-art te bewonderen van deze kunstenaars. Dirty Brown visuals zal ’s avonds als VJ op strDnAfeest de audiovisuele kunst verzorgen. Zijn films waren onder andere te zien op: het Akbank International Film Festival in Istanbul (Turkije) en het Machida Museum of printed and media arts in Tokyo (Japan).

Beachdag
Op vrijdag 4 september vindt er nog een mooie en unieke samenwerking plaats tussen stichting Dance and Art en A-Way Events & Wellness. Naast de verschillende dansshows, exposities, live - en interactieve kunst en optredens van verschillende DJ’s en live acts wordt er dit jaar voor het eerst een Beachdag georganiseerd.

Beachdag is het sport en spel element van strDnAfeest. Van 12:00 tot 18:00 uur kun je met een gemixt team deelnemen aan de beachvolleybal, voetbal en frisbee competitie. Daarnaast wordt er nog een spetterende gratis djembee workshop aangeboden. Inschrijven kan tot vrijdag 4 september tot 11:00 uur. Inschrijvingen vóór 4 september kunnen verzonden worden naar: info@a-wayevents.nl. Neem ook een kijkje op www.danceandart.nl voor meer info!

2 opmerkingen

cykiq-cyrill [OJKB]
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 871, 3296, 1101, 278}
Artiest Cykiq
strDnAfeest..

klinkt bijna Russisch ;)
laatste aanpassing