Partyflock
 
­ Nederland

Roger Sanchez presents Release Yourself

gepubliceerd door , op
De zomer komt tot een eind en in Ibiza zijn de rookwolken nog net niet opgetrokken. Nog maar een paar weken in Amnesia en Roger SanchezRelease Yourself zal zijn hoogtepunt kennen met een daverende closing party op 15 September. Heb je geen geld om naar de closing op Ibiza te gaan? Maakt niet uit! Want na lang wachten is het tijd voor een nieuw Release Yourself event in Nederland.

Op zaterdag 3 oktober is het dan eindelijk zo ver. Deze editie is gekozen voor de bijzondere setting van de WesterUnie. Deze aparte locatie staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande feesten en speciale producties en past daarom mooi in het rijtje van clubs waar Release Yourself het beste tot zijn recht komt.

Zoals het bij Release Yourself hoort zal de S-Man een extra lange solo set spelen van 6 uur! Ook productioneel wordt er ook flink uitgepakt en het décor wordt speciaal vanuit Ibiza ingevlogen. De WesterUnie zal volledig worden omgetoverd naar een chique nachtclub. Het was een kleine buitenkans om ook de WesterLiefde bij de zinderende avond te betrekken, deze zal fungeren als Stealth Live! area. Let op want de komende weken wordt ook hier de line-up voor bekend gemaakt, dit zal zijn na het aflopen van de earlybird actie!

2009 is een bijzonder jaar geworden voor Roger en zijn Release Yourself event. Na 7 jaar Pacha La Pineda was het tijd om productioneel, creatief en conceptmatig een andere richting in te slaan en te verhuizen naar Amnesia, al jaren bekend als de club met het beste licht en geluid van het illustere eiland Ibiza. Het thema is dit jaar geinspireerd op ‘Cabaret Noir’ en is verder ontwikkeld door de wereld beroemde fotograaf en bon vivant Erwin Olaf. Release Yourself, waarbij Armin van Buuren elke editie in de main room staat, is een van de indrukwekkendste succesverhalen van de laatste jaren geweest en heeft een heel nieuw publiek naar Amnesia weten te halen. Als je 1 van de gelukkigen bent geweest die tijdens Release Yourself op het terras van Amnesia is geweest deze zomer weet je precies wat wij bedoelen. Heb je daar niet de kans voor gehad - vele exclusieve opnames alsook interviews met Erwin, Roger en Armin zijn nu te bekijken op www.youtube.com/RogerSanchezMusic

Ook dit jaar werd het nieuwe seizoen ingeluid met een dubbel mix-album in de Release Yourself compilatie serie. Volume 8 is een groot succes door een weergave van de Ibiza vibe. Op het album staat ook een exclusieve track van Roger zijn eigen hand in samenwerking met DJ Oliver onder de naam Transatlantins feat. India - ‘I Can’t Live Without Music - een regelrechte internationale (club) hit’.

Zaterdag 3 oktober wordt dus nu al DE Ibiza Reunie van het jaar met een exclusieve solo set van Roger Sanchez in de WesterUnie en een spannende Stealth Live! editie in de WesterLiefde.

Speciaal voor de snelle beslissers zijn er early bird tickets beschikbaar.

Earlybird tickets zijn 15 euro en tot 12 september verkrijgbaar via www.rogersanchez.com/events of bij alle filialen van Primera.

8 opmerkingen

Release Yourself, waarbij Armin van Buuren elke editie in de main room staat,

dus roger wordt ook geraakt door de recessie?
Ik hoop voor de mensen die dit gaan bezoeken dat het beter is als vorig jaar in eindhoven, 9 van de 10 mensen hadden vrijkaartjes ivm. dat er te weinig tickets verkocht waren en feest zelf was :nocheer:
 
Artiest {SHOWLIST artist 83211, 11369, 75631}
Roger Sanchez _O_
Hou eigenlijk helemaal niet van deze muziek, maar in Malta (Popeye Village) heeft hij zich voor mij wel bewezen.
gotver te gelijk met awake klote zooi
Van de Pacha naar de Amnesia? Uhm, dat is een hele dikke degradatie.
Uitspraak van stefotronic op vrijdag 28 augustus 2009 om 20:10:
dus roger wordt ook geraakt door de recessie?

Het terrace @ Amnesia is groter dan de hele Pacha...
Uitspraak van *Timmy* op zaterdag 29 augustus 2009 om 11:50:
Van de Pacha naar de Amnesia? Uhm, dat is een hele dikke degradatie.

Amnesia is tijdens het WMC 2009 toch uitgeroepen tot "Best Global Club"?
Uitspraak van GlossyPictures op zondag 30 augustus 2009 om 22:32:
Het terrace @ Amnesia is groter dan de hele Pacha...

leuk, maar de status van de pacha is 10 x zo hoog als die van de amnesia.
en als ik armin van buuren op release yourself zie zet ik toch echt enige vraagtekens...