Partyflock
 
­ Nederland

Laidback Luke & The Partysquad present: Super You&Me vs Rokdam

gepubliceerd door , op
Laidback Luke & The Partysquad present: Super You&Me vs Rokdam

Na de eerste succesvolle strand editie van Laidback Luke’s Super You&Me in samenwerking met Stealth Live! staat het volgende beach event van Super You&Me al weer voor de deur. Dit keer gaat Super You&Me de samenwerking aan met Rokdam, het nieuwe event van The Partysquad, dat zondag 20 september voor het eerst gepresenteerd zal worden. Kortom twee top feesten voor de prijs van een. Daarnaast zijn er voor de snelle beslissers earlybird tickets beschikbaar gesteld!

Super You&Me
Dat Super You&Me ook op het strand van Bloemendaal helemaal los gaat is inmiddels bewezen! Het publiek werd 16 augustus verwend met een geweldige line-up en een weergaloze productie. 20 september zal dit niet anders zijn. Voor aankomende editie is wederom een top line-up samengesteld. Naast Super You&Me host Laidback Luke zijn Dada Life, Quintino, JoeySuki vs Apster, DJ Punish en Lorenzo Kurizu uitgenodigd om BLM9 wederom op zijn kop te zetten!

Rokdam
Nadat The Partysquad met een aantal bevriende DJs vorig jaar Bloemendaal afbraken tijdens de closing party van Bloomingdale kon dit jaar een speciale happening op het strand niet uitblijven. 20 september vindt de geboorte plaats van het nieuwe label en tevens gelijknamige event van The Partysquad genaamd Rokdam! Billy the Klit, Jim Aasgier en K-Fresh zijn door de boys uitgenodigd om dit heugelijke feit in BLM9 te vieren!

BLM9
Bij slecht weer is het outdoor gedeelte volledig overdekt en afgeschermd, waardoor feesten bij BLM9 ondanks de zomerse locatie weersonafhankelijk zijn. Sinds de opening van het strandseizoen is de toiletcapaciteit voor zowel de dames als de heren bij BLM9 verdubbeld. Parkeergelegenheid is er volop aan de boulevard van Bloemendaal. Voor meer info check: www.blm9.nl

Speciaal voor de snelle beslissers zijn er 300 earlybird tickets a 10 euro per stuk beschikbaar gesteld! Hierna zullen de tickets 12,50 kosten in de vvk en 15 aan de deur.

Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende websites:
www.superyouandme.com
www.thepartysquad.com/events
www.blm9.nl
Daarnaast zijn er tickets verkrijgbaar bij alle filialen van Primera.

3 opmerkingen

lorenzo kurizu (Y)
 
Artiest Fuser
JEAH Lorenzo eindelijk weer eens!