Partyflock
 
­ Nederland

Salinas on Tour met Marco V: mis ‘m niet!!

gepubliceerd door , op
Als je het nog niet wist, heb je waarschijnlijk de laatste tijd onder een steen geleefd. We brengen je echter graag nogmaals het geweldige nieuws! Zondag 30 augustus vindt het spetterende slotfeest van Salinas on Tour plaats bij Vroeger in Bloemendaal!

Het wordt absoluut het beste strandfeest van dit seizoen en er is zelfs een speciaal ontworpen kingsize DJ booth! De bijzondere indeling en plaatsing hiervan laat je optimaal genieten van de vibe en de tracks die de TOP DJ’s voor je gaan draaien. Om het allemaal nog net even wat exclusiever te maken wordt Marco V direct na zijn set op het Creamfields in Engeland terug gevlogen naar Nederland om jouw zomer waardig af te sluiten! Samen met zijn collega DJ’s zal hij weinig heel laten van de Bloemendaalse duinen.

Mocht je nog twijfelen aan het onberekenbare Nederlandse weer, maak je dan vooral geen zorgen! Uiteraard wordt rekening gehouden met alle weertypen en is er een overdekte buiten-area! Niet dat het nodig zal zijn, want zoals gewoonlijk schijnt bij Salinas on Tour altijd de zon!

De line-up voor deze dag is als volgt :
13.00 tot 14.00 uur Alberto V
14.00 tot 15.00 uur Rico Favella vs Maliqe
15.00 tot 16.00 uur Randy Katana
16.00 tot 17.00 uur Jean
17.00 tot 18.00 uur Mike S
18.00 tot 19.00 uur Abel Ramos
19.00 tot 20.00 uur Miss Melody
20.30 tot 22.00 uur MEM vs Ummet Ozcan
22.00 tot 23.00 uur Marco V
23.00 tot 00.00 uur Michael Saint

Na het geweldige succes van de eerste editie van Beach Vibezz op 16 augustus bij Vroeger heeft de organisatie bovendien besloten Michael Saint last minute toe te voegen aan de toch al overweldigende line-up.Was je de vorige editie nog niet genoeg verwend door het schitterend aanzicht van de beeldschone “Chicas de Salinas”, dan kun je deze keer zeker je ogen niet van hen afhouden! Komende zondag worden de dames namelijk gekleed door het trendy kledingmerk Kenkichi. Hun fashionable creaties en accessoires zijn “one of a kind” en zal je dus nergens anders tegen komen! Met een shop in Amsterdam en zelfs op het hippe party eiland Ibiza is Kenkichi het kledingmerk waar jij deze nazomer en ook daarna, in gezien wilt worden.

Jij wil deze editie van Salinas on Tour zeker niet missen, aangezien er nog net een stapje verder gegaan wordt dan bij de voorgaande edities. De VIP area, gehost door Exceptionnel, wordt omgetoverd tot een wereld van luxe en stijl. De samenwerking met Le Couchon, leverancier van extravagante excentrieke bedmeubelen en poefs, maakt het geheel compleet en geeft het VIP deck een extra luxe touch! De altijd vriendelijke hostessen van Exceptionnel laten je beleven wat een VIP hoort te ervaren. Je drankjes worden gehaald, allerlei heerlijke hapjes worden aan je geserveerd en zelfs je munten worden door de hostessen voor je gehaald!

Om iedereen de kans te geven om van dit speciale VIP-gevoel te kunnen genieten heeft de organisatie bovendien besloten om de Exceptionnel VIP-aktie te verlengen tot en met vrijdag 28 augustus! Met een Exceptionnel VIP-ticket, gekocht bij Paylogic, krijg je toegang voor 3 personen, maar betaal je maar voor 2! Dat betekent dat je dus voor slecht EUR 25,00 per persoon als een VIP vertroeteld wordt.

Iedereen droomt wel eens van een wonderbaarlijke nacht, een nacht zo exotisch en prachtig dat je niet verwacht dat hij ooit uit zal komen! Voor de dromers onder ons hebben Salinas on Tour en Exceptionnel echter een verrassing in petto: de VIP bezoekers maken kans op een prijs die je stoutste dromen zal overtreffen! Exceptionnel geeft op zaterdag 17 oktober 2009 het spannende exotische feest 1001 Harem Nights in de prachtige exclusieve locatie Mondo Verde te Landgraaf. De “Alhambra”, de locatie voor dit exclusieve feest, is een exacte kopie van het Rode Paleis in Grenada! Je maakt als VIP kans op een geheel verzorgd arrangement met overnachting in een vijf-sterren hotel (inclusief ontbijt) en een entree-ticket voor 2 personen ter waarde van EUR 250,00 !! Spring dus snel op je vliegend tapijt en haal die VIP tickets, zodat ook jij meedingt naar deze fantastische prijs!

De reguliere VIP tickets (EUR 37,50) en normale tickets (EUR 15,00) zijn tot en met zaterdag 29 augustus 18:00u verkrijgbaar via Paylogic en Primera en tot en met vrijdag 28 augustus via VVV, GWK, Free Record Shop, Ticket Shop en de grotere postkantoren.

Meer info over Salinas on Tour vind je op de onderstaande sites:
www.missmelody.com, www.cosmicevents.nl, www.djmem.com en www.xceptionnel.eu

C U @ Salinas!

24 opmerkingen

 
Gaat een lekker feesie worden tot zondag :banana:
 
Present.....word wederom een TOPPER!!!! :bounce:

Vorige editie was ook super!!!!
laatste aanpassing
Artiest J
En het gaat nog mooie weer worden ook nog Yes
Natuurlijk zijn wij er ook bij en willen dit zeker niet missen. Het feest gaat helemaal super worden en ook het weer werkt mee. Het zonnetje gaat lekker schijnen en we gaan er met zijn allen een leuk feestje van maken.
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Nog ff ...dan gaan we weer lossss !
 
We hebben er weer super veel zin in. Wordt weer een hoogwaardig feest op NL bodem met tropische tintjes :P
 
Salinas rockssssssssss :banana: :D

Maandag vrij, dus we gaan d'r helemaal voor ! :woepwoep:
Artiest Jame
Ook veel zin in!!! Lekker after after na mysteryland!
Lijkt me super feessie met al die lekkere namen achter de digitale draaitafels!
Maar helaas kunnen we niet :(

Veel plezier allemaal en hopelijk tot 1001 Harem Nights waar we wél heen gaan :D
Er gaan nogal wat geruchten dat alle feesten op Bloemendaal gecancelled zijn, maar dit is niet het geval. Salinas on Tour gaat gewoon door! Slechts het feest van Veronica op zaterdag is gecancelled.

Het wordt zondag dus gewoon zoals gepland dik feest op het Bloemendaalse strand!

Greetz,
Salinas on Tour crew
Uitspraak van MEM op woensdag 26 augustus 2009 om 13:24:
Nog ff ...dan gaan we weer lossss !

jaaaaaaaaaaaaaaaaa en net zo als op an Exeptionnel Dream
jeetje daar draaide je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
AAHHHHHHHHHHHHHH zitten nu in benidorm,maar zelfs hier zeggen ze dat het een TOP feest gaat worden....
 
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 26 augustus 2009 om 23:37:
AAHHHHHHHHHHHHHH zitten nu in benidorm

Ja niet iedereen heeft tijd om op vakantie te gaan he ;);) onee was geen vakantie toch haha.

En dat het een top feest gaat worden is duidelijk .. zou nu niet op vakantie willen zijn eigenlijk :P
 
Gaan er weer voor, paar uurtjes rijden maar dat is meer dan de moeite waard!

;-)
 
heerlijk hoop dat het weer beter wordt maar dat zal vast wel:P

wat een line up weer

ik zeg komen komen komen :d:d:d:d
Nog een paar dagen en SALINAS ON TOUR gaat zondag gewoon door. Het enige feest dat gecanceled is is op zaterdag en dat is van Veronica. Dus zondag gewoon allemaal komen naar Bloemendaal.
Lekker feestje hoor!! :banana:
als ie net zo als de vorige wordt.....!1!!!!!111
 
M.E.M en Melody laat effe jullie prive vliegtuig me effe komen oppikken.hahaha
Zin zin in zondag :D


Uitspraak van ini mini op donderdag 27 augustus 2009 om 19:43:
Lekker feestje hoor!!

echt wel en gaan we je eindelijk weer zien en dansen?

:cheer:
 
leuke naam haha
He he gelukkig is het al bijna zover!

We gaan de vorige editie zeker overtreffen...dus kom maar op :cheer:

Het weertje mee!!

Zin!!