Partyflock
 
­

Haelen.tk brengt early rave terug naar Midden-Limburg met Atomico Oldstyle Edition

gepubliceerd door , op
afbeelding Haelen.tk brengt early rave terug naar Midden-Limburg met Atomico Oldstyle Edition
FeestAtomico Oldstyle Edition · Dynamike's Birthday Party & 6 Years Haelen.tk
Datumzaterdag 5 september 2009
LocatieDe Spil Site
WinactieAtomico Oldstyle Edition actie, gesloten
Na 10 succesvolle newstyle edities van het Limburgse Hardcore concept Atomico is het moment aangebroken om eens op een waardige manier back in time te gaan. Het grootste gedeelte van de achterban schreeuwde om een oldstyle editie en dus zal die wens op zaterdag 5 september 2009 in vervulling gaan.

De muziekstijlen die deze avond de revue zullen passeren staan synoniem voor sfeer en vrolijke gezichten. Wellicht dat daardoor in de 90’s smilies en “ smarties “ net zo’n smakelijk duo vormde als Bert & Ernie of Bassie & Adriaan. Aan de organisatie de taak om dan ook met de presentatie alles uit de oldschool kast te halen. Het posterontwerp was hier al een voorbeeld van maar de decoratie vormt natuurlijk dé kers op de taart. We mogen overigens gerust spreken van een verjaardagstaart want er valt nogal wat te vieren. Zo wordt Dynamike weer een jaartje ouder, bestaat de Limburgse partysite Haelen.tk 6 jaar én is het alweer ruim 6 jaar geleden dat één van de uitgenodigde artiesten een optreden deed verzorgen in de meest zuidelijkst gelegen provincie van ons land. We hebben het dan over mastermind: Ruffneck.

Area 1
21:00-22:00 Mr. Sinister (Millennium switch style)
22:00-23:00 Buzz Fuzz vs Dennis R (Bzrk + Pengo style)
23:00-00:00 The Darkraver (90’s Freestyle)
00:00-01:00 Panic (Rotterdam style)
01:00-02:30 Ruffneck vs Nosferatu (Artcore style)
02:30-03:30 Dynamike (3SA Tribute + Speedcity style)
Hosted by mc Da Hustla & mc Scorpio

Local heroes
21:00-22:30 Duncan vs Wiebevelter
22:30-00:00 Dennis The Menace vs Wizard
00:00-01:30 Mad Mike vs Schmitz
01:30-02:30 Differens
02:30-03:30 Red Alert
Hosted by mc B.I.G.

De jarige zal deze keer het feest zélf afsluiten met een set waarin vooral aandacht wordt besteed aan bekend én onbekend werk van 3 Steps Ahead. Op 27 augustus is het alweer 6 jaar geleden dat deze topartiest met “ de neus umhoeg “ ging maar z’n muziek zal nooit verloren gaan! Daarnaast zal er ook nog de nodige aandacht worden besteed aan de enige echte Speedcity krakers van Charly Lownoise & Mental Theo (uitgebracht op hun eigen Master Maximum label).

Zoals de time-table laat zien zullen alle artiesten garant staan voor een bepaalde oldstyle stroming. Men krijgt ook de vraag om géén platen van na de millenniumwisseling te draaien. Alleen het eerste uur kunnen er gerust plaatjes uit 2000 / 2001 gedraaid worden ter bevordering van de opbouw van de avond. In area 2 zal voornamelijk het onbekendere materiaal uit de 90’s gedraaid worden. Niet alle namen in deze area zullen bekend in de oren klinken maar dat doet absoluut niets af aan de kwaliteit die geboden wordt want er zitten een aantal ware mixmasters tussen. Tevens zal hier het vinyl gehalte gegarandeerd op 100% liggen.

Temperatuur en rokersruimte
Dergelijke exclusieve locaties zijn niet voor dit soort evenementen gebouwd. Daarom kán in de zomerperiode de warmte gedurende het feest oplopen. Maar waar is dat eigenlijk niet het geval? De organisatie doet er ALLES aan om dit zoveel mogelijk te beperken! Zo worden er ventilators ingehuurd en kunnen bezoekers een handwaaier (1 munt) of waterijsjes (2 voor 1 munt) kopen aan de bar. Dé plaats waar natuurlijk ook weer genoeg koude drank te bestellen is. De rokersruimte bevindt zich buiten in een afgezet gedeelte - wat dit jaar overigens groter zal zijn dan vorig jaar - dus als de nood aan de man is kan men daar nog even een frisse feestneus halen. De deuropening naar deze ruimte bevindt zich in area 2 aan de linkerzijde van de dj booth. Aan de rechterzijde vind je de ingang naar de medische hulppost van het Rode Kruis.

Partybus
Wegens een gebrek aan animo is de partybus gecanceld. Excuses voor het ongemak.

Vragenuurtje om de Huilandse pessimist “ 3 Steps Ahead “ te zijn:

- Ik wil dit feest bezoeken maar de kans is groot dat ik als reactie een onvoldoende ga geven omdat ik de muziek niet leuk vind. Is dat logisch? Nee want je weet van tevoren welke muziekstijlen er zullen worden gedraaid!
-Waar betaal ik eigenlijk voor? Je betaalt € 15 (presale) voor … een tot in de puntjes georganiseerd evenement waar heel wat maanden werk aan vooraf is gegaan, het bést mogelijke op het gebied van geluid (EAW) en licht, een beveiliging die alles in goede banen zal proberen te leiden, medische hulp, het gebruik van een exclusieve locatie inclusief toestemming van de gemeente (denk aan de vergunningsvoorwaarden), de promotiecampagne én alle extraatjes zoals decoratie. Je betaalt dus niet alleen voor een dikke line-up! Helaas kreeg de organisatie dit jaar geen subsidie en liep de sponsorwerving op niets uit. Dat is dus knudde.
-Is er ALTIJD deurverkoop? Yeah!
-Is er een strenge deurcontrole? Ja dus bedenk goed wat je met drugs doet en vergeet niet je identiteitskaart mee te nemen voor het geval de politie eist dat iedereen moet aantonen hoe lang men al op deze planeet rondloopt!
-Waarom wordt dit jaar de rokersruimte groter gemaakt dan vorig jaar? Omdat vorig jaar is gebleken dat er meer rokers zijn dan gedacht en het is niet de bedoeling om een extra stimulans voor kippenhoktaferelen te creëren.
-Is er een dresscode? Nee maar het zou best leuk én sfeerbevorderend zijn om veel mensen in oldstyle kleding te zien.
-Als in area 2 zulke mixmasters draaien waarom zijn ze dan (nog) niet bekend? Omdat niet iedereen de voorkeur kan geven aan een dj carrière.
-Nog een laatste opmerking? Wil iedereen zich s.v.p. gedragen zodat we volgend jaar weer een editie in Maasbracht kunnen organiseren? Dat geldt ook voor onverstandig drugsgebruik want als er een ambulance aan te pas moet komen is het volgens de gemeente end of story. Alvast bedankt!

17 opmerkingen

VecinoNL
Werkzaam bij V.C.N.
-Als in area 2 zulke mixmasters draaien waarom zijn ze dan (nog) niet bekend? Omdat niet iedereen de voorkeur kan geven aan een dj carrière.
Of misschien zit er een held van de toekomst tussen, RED ALERT!!
 
Artiest Da Hustla
held van de toekomst? Die is al bijna 15 jaar bezig, als het al nie langer is :P

anyway... Atomico! Het concept dat nog echt aandacht besteed aan al die puntjes en ook een normaal persbericht met echte feiten :jaja:

Wordt wederom gezellig!
laatste aanpassing
Heb er zin in

00:00-01:00 Panic (Rotterdam style)

Start the Panic!!!
Ruffneck!:bounce:
Dynamike
Werkzaam bij DMP, FD&T Events, Haelen.tk
Artiest Dynamike
Haelen.­tk is niet zomaar een .­tk site maar een betaalde domeinnaam met een eigen server.­ Doordat men van tevoren niet kon voorzien dat de site zó uit z’n jasje zou groeien én omdat de .­nl variant al vergeven was aan de plaatselijke gemeente zag niemand er een probleem in om .­tk te gebruiken.­ Inmiddels is de herkenbaarheid van de naam Haelen.­tk in eigen provincie zó groot geworden (én gerespecteerd) dat men niet eens meer een andere benaming zou willen.­ Haelen.­tk staat voornamelijk voor hardcore en substromingen.­

uit een eerder nieuwsbericht :)
 
Uitspraak van Dynamike op zondag 30 augustus 2009 om 19:58:
uit een eerder nieuwsbericht :)

Fair enough :)
3DJL
Werkzaam bij OH-Events
Artiest 3DJL
Ik kom ook een paar biertjes doen:bier:
 
meestal word er dan toch mainstream gedraaid terwijl ze zeggen early :s pfff
maar hier dus niet (y) daarom is er ook extra veel aandacht aan besteed :yes:
 
Word zeker nice, kaartje alweer binnen:)
 
Jaaa ik ga ook proberen te komen!!
Niceee one!
 
(Y)