Partyflock
 
­ Nederland

Houz Classix in Roosendaal

gepubliceerd door , op
Houz Classix in Roosendaal
22 augustus 2009
FeestHouz Classix · The beginning of house music
Datumvrijdag 4 september 2009
WinactieHouz Classix actiegesloten
LocatieLa Vie en Rose
Wie herinnert zich nog de eerste Turn up the Bass cd’s die vol stonden met hiphop en hiphouse? Later werden deze cd’s steeds meer gevuld met hiphouse en acid nummers die vandaag de dag als klassieker worden gedraaid en nu nog zorgen voor kippevel momenten op de dansvloer. Na deze periode kwamen de eerste House Party cd’s met daarop strak gemixte classics die in een snel tempo achter elkaar waren gezet.

Houz Classix zal een avond worden waarin U&I Dance terug gaat naar die cd’s, cassettebandjes en matjes in de nek van mening houseliefhebber. Iedere plaat die je hoort zal je kennen en zal je weer meenemen naar die goede tijd waarin de house scene groeide en Nederland veroverde. De sfeer, de mensen, de muziek, alles was nog zo underground maar toch zo vet!

U&I Dance stelt de line up van Houz Classix aan je voor:
Rodd Starson & Funk-E heb je de laatste jaren door het hele land kunnen zien als dj duo. Zo stonden zij op Wooferland, Mysteryland en vele andere grote festivals in binnen en buitenland. Hun fabuleuze mix techniek in combinatie met de classics die iedereen kent staan zij garant voor een dikke dj set!

Steyno, ofwel de Reus van Roosendaal, staat al jaren op diverse plekken in de regio. Steyno keert weer terug naar zijn ‘roots’, want hij draaide een lange tijd voor de Vanity, wat nu dus La Vie en Rose is. Als je Stijn vraagt welke klassiekers hij in platentas heeft begint hij direct te glunderen, want diep in zijn hart leeft die goede oude tijd nog steeds in hem voort!

Francois is in Brabant toch wel de koning der klassiekers. Hij is momenteel 1 van de meest gevraagde classics dj’s in Nederland en staat op alle festivals in Nederland. Francois is bekend geworden van de meest zinderende afterclub van Nederland Zino. Met Francois gaat het dak er gewoon af, dat weet iedereen nu inmiddels wel!

Vanaf 22.00 uur gaan U&I Dance en Houz Classix met zijn allen een feestje bouwen in La Vie en Rose tot 04.00 uur. Trek je acid pet, diadora schoenen of zweetbandjes weer aan, want jij gaat als vanouds weer los met U&I Dance!

Kaarten zijn alleen aan de deur te koop van 22.00 tot 00.00 uur voor 6,- Euro per stuk.

6 opmerkingen

Artiest Boaz
O My God It's The Funky Shit!!
 
Houz Classix :/
 
:cheer:
lavie is back :D:D:D

en weekl drna


F5 · nazgul's b-day twister



georganiseerd door Tornado Events

zaterdag 12 september 2009
22:00 - 04:00
La Vie en Rose
Roosendaal

Muziekstijlen
early hardcore, hardcore, industrial hardcore

Prijs
Deurverkoop: € 8,-

Minimumleeftijd
16

Line-up

Chaos
D-Vinity
DaY-már
Nazgûl
No Name
Seckra
The Beat Controller
Yves
MC: M-Core
 
RSD gaat los!!!
 
Hier zijn we weer bij!