Partyflock
 
­ Nederland

Sensation met Oud&Nieuw voor derde keer in Duitse modehoofdstad Düsseldorf

gepubliceerd door , op
Sensation met Oud&Nieuw voor derde keer in Duitse modehoofdstad Düsseldorf
20 augustus 2009
In 2008 dansten 30.000 bezoekers uit 44 verschillende landen samen het nieuwe jaar in tijdens Sensation in de Duitse modehoofdstad Düsseldorf. De show van vorig jaar, “Ocean of White”, werd in Duitsland door het publiek verkozen tot „Best New Style Event“ 2008 en ontving een Live Entertainment Award – Duitslands meest gerespecteerde entertainmentprijs.

Afgelopen juli ging de nieuwe show met het thema “Wicked Wonderland” in première in de Johan Cruijff ArenA. Bijna 80.000 bezoekers beleefden de show op twee achtereenvolgende avonden. Aankomende jaarwisseling wordt de Duitse [location=12624]{Locatie met ID 12624 bestaat niet!} omgetoverd tot “Wicked Wonderland” en biedt Sensation de ultieme manier om al feestend met vrienden 2010 in te luiden. In “Wicked Wonderland” stapt het publiek door een magische deur en gaat op een sensuele ontdekkingsreis. Een zoektocht naar de ware ik, in een wereld waar fantasie en werkelijkheid door elkaar heenlopen. Meer over wat er in “Wicked Wonderland” staat te gebeuren wordt in de komende weken onthuld op www.Sensation.com.

Sensation lanceerde in Amsterdam een nieuw VIP-concept: Crystal. Crystal is sexy, stijlvol en heeft alleen VIP-tafels. Crystal biedt de mogelijkheid om Sensation te beleven op de eerste rang. Een Crystaltafel biedt ruimte aan tien personen die zich kunnen dompelen in luxe en plezier: flessen Champagne, exquise fingerfood, exclusief entertainment en een spectaculair uitzicht op de show. Daarnaast kan er gekozen worden voor een legio extra’s zoals een limousineservice of een eigen stylist voor die ene perfecte witte jurk. Het team van Crystal maakt alles mogelijk. Het Crystal deck is privé en alleen toegankelijk voor hen die de avond in stijl willen beleven!

Sensation biedt vanaf heden een exclusieve Travelservice. Naast verschillende soorten pakketten inclusief entreekaart en hotel, kunnen er extra opties als pre-party inclusief diner, professionele visagie en zelfs het maken van een persoonlijke DVD geboekt worden. Zaterdag 26 september om 10.00 uur start de kaartverkoop voor Sensation Germany NYE via www.eventim.de en www.ticketonline.nl. Reguliere kaarten kosten 69 Euro (excl. boekingskosten) en Deluxe tickets kosten 150 Euro (excl. boekingskosten). Verkoop van de Sensation Travelpakketten start op 7 september a.s. via de Travelsectie op www.Sensation.com. Dit is de eerste mogelijkheid om tickets voor het evenement te bemachtigen, bijna drie weken voor start van de reguliere kaartverkoop. Sensation is een evenement van het Nederlands entertainmentbedrijf ID&T en beleefde haar eerste editie in Amsterdam in 2000. Meer informatie op www.sensation.com

17 opmerkingen

 
eerst maar de line-up even afwachten... als die net zo knudde wordt als in amsterdam dan ga ik mn oud&nieuw wel ergens anders vieren (Y)
Idd verwacht wel iets vet met oud & nieuw :yes:
sensation wordt een glamour feestje voor de rijken op aarde.
heel slim van id-t. die kijken niet wat het kost. kunnen ze bergen mee verdienen.
de rest van de de hal vullen ze wel op met wannabe's
Lijkt me te vet om oud en nieuw te vieren op Sensation :D Eens kijken of ik wat vrienden kan overhalen.
Reguliere kaarten kosten 69 Euro (excl. boekingskosten)

Alsjeblieft zeg :/
De Line-Up is hetzelfde als in Nederland.
Sensation gaat wereldwijd met een vaste groep DJ's werken.

Ongetwijfeld om zo nog meer de eigen kas te spekken.
Ben er al lang op uitgekeken.

Zijn genoeg betere feesten voor veel minder geld.

Maar goed je moet het wel een keer meegemaakt hebben, vind ik.
Weer die hele discussie over ID&T :gaap:

Laat ze lekker, snap niet waar mensen zich zo druk om maken.. Vind je het te duur of weet ik veel wat, dan ga je toch niet :)
Werkzaam bij Zwaardski
Binnen een floep en een zucht is Sensation uitverkocht. Dan kun je hier wel klagen, maar uiteindelijk doet ID&T het gewoon erg goed. Het gegeven "Je moet het een keer meegemaakt hebben" is toch een boodschap die gehoord wordt....
Artiest {SHOWLIST artist 21103, 52444}
Ja,..ja,....

en mensen maar roepen en schelden op ID-T over de kosten en dat het zakkevullers zijn. Deel ook wel die mening. Maar het fijt blijft wel dat alles wat ze organiseren. Altijd is uitverkocht of bijna,...

Mijn beste kameraad werkt daar bij de promotie en alles wat er word aangeraakt door id-t veranderd in goud.

Dus Idd niet te veel mopperen,...kijk gewoon uit naar andere feestjes die dan wel naar jou mening te doen en betaalbaar zijn. Doe ik ook,...en zo af en toe eens eentje van ID-t meepakken die je mee wilt maken.

Er word al zoveel gezeurd en gemekkerd in de wereld,...

denk maar zo het housed niet op het housed maar door!!!!
Op zich is het normaal niet zo moeilijk om de line-up te raden.
Gezien dat Erick E, Fedde le Grand & Sebastian Ingrosso op alle edities draaien.
Maar nu zijn er 2 edities volgens mij. Ook in Australie.
 
Uitspraak van J Q R D I :banana: op donderdag 20 augustus 2009 om 23:50:
Weer die hele discussie over ID&T :gaap:

Laat ze lekker, snap niet waar mensen zich zo druk om maken.. Vind je het te duur of weet ik veel wat, dan ga je toch niet :)

Inderdaad. Dat gezeur altijd, typisch Nederlands. Ik zeg: ze geven unieke feesten die nergens ter wereld geëvenaard worden, en niemand wordt verplicht ze te bezoeken. Wil je dit wel een keer meemaken, dan betaal je inderdaad de hoofdprijs. En dat weet je van tevoren.

ID&T bekritiseren dat het een commercieel bedrijf is dat hun melkkoe Sensation uitbuit is absurd, natuurlijk is het geen liefdadigheidsinstelling en ze hebben de hoge omzet daadwerkelijk nodig voor de groei en innovativiteit die ze de komende jaren willen leveren. Uiteindelijk zitten ze er ook alleen om een boterham te verdienen en dat is doornormaal, maar om de één of andere reden wordt dat in deze sector afgekeurd.
laatste aanpassing
RELAXED dit wordt dan zonder twijfel de derde keer Sensation White met Oud&Nieuw @ Dusseldorf:cheer:
laatste aanpassing
En iedereen maar vergeten dat ID&T bijna eens failliet is gegaan. Geloof je het niet. Er is zelfs een docu overgemaakt: God is my dj.
 
Uitspraak van ViBeZZ op vrijdag 21 augustus 2009 om 09:17:
Gezien dat Erick E, Fedde le Grand & Sebastian Ingrosso op alle edities draaien.
Maar nu zijn er 2 edities volgens mij. Ook in Australie.

Genoemde namen zullen alleen bij de "Wicked Wonderland" editie verschijnen, de Aussies zullen "The Ocean of White" krijgen met een volledig andere line-up, zoals dat "vroeger" ook ging bij "onze" Sensation :).
 
Afgelopen 2 jaar heb ik mijn oud/nieuw daar gevierd was echt top...!
misschien komende oud en nieuw weer als ik kan.
Het is iig 10 x leuker als Sensation hier in nederland, echt een aanrader...!!!!
laatste aanpassing
Ik vind het geweldig voor ID&T dat zij hun concept hebben gevonden de wererld te veroveren. Super. En dat je er goed aan verdient lijkt me meer dan terecht.

Maar dat hele Sensation vind ik vooral voor de mensen die zichzelf belangrijk vinden en doen alsof. En aangevuld met het klootjesvolk 'dat housefeesten niets vindt, maar Sensation is een ander verhaal blabla'....

De tent zit altijd vol, dus er zijn genoeg mensen voor te vinden.
laatste aanpassing