Partyflock
 
­ Nederland

Laatste Sneakerz in de Stad feest strijkt neer in Enschede

gepubliceerd door , op
De vierde en voorlopig laatste editie van Sneakerz in de Stad vindt op zondag 23 augustus plaats in het noordoosten van ons land. Na de knallende feesten in Venlo, Eindhoven en Groningen trekt de Sneakerz in de Stad crew naar Enschede. Het Hendrik Jan Van Heekplein wordt dan omgetoverd in een vrolijk minifestivalterrein en de toegang is voor iedereen geheel gratis.

Line-up
Vanaf 13.00 uur is het aan local dj hero Marc Vano die begint met het trakteren van de eerste knallende beats van de dag. De act Gelazer (Shagspeare & Lady Bee feat. Billy the Klit) neemt het over om de muziek uit de boxen te laten vlammen. Een waardige opvolger is gevonden in Franky Rizardo. Hij was ook van de partij bij Sneaker in de Stad in Venlo en Eindhoven en weet dus hoe hij de voetjes van de vloer moet krijgen in de stadscentra. Na hem staat Youri Donatz, die wordt opgevolgd door Skitzofrenix, in de rij om het publiek te trakteren op overheerlijke housemuziek. Vervolgens laat Baggi Begovic horen waarom het verstandig is om die dag op het Van Heekplein te staan. De Bingo Players nemen het stokje van hem over en daarna is het tijd voor de goedlachse Lucien Foort. Hekkensluiter van deze erg fijne line-up is Sidney Samson! yaNto en MC Gee gaan er voor zorgen dat elke dj op passende wijze wordt aangekondigd. Tip van het huis: bezoekers van Sneakerz in de Stad Enschede wordt aanbevolen om de ongemakkelijke schoenen thuis te laten en de dansschoenen, oftewel de sneakers, aan te trekken.

Sneakerz shirts
Net zoals de voorgaande Sneakerz in de Stad feesten zijn ze ook in Enschede te koop: de verschillende, unieke en kleurrijke T-shirts van Atelier Kwestievanlef. Speciaal voor Sneakerz hebben zij in gelimiteerde oplage shirts ontworpen. Van ieder ontwerp zijn slechts honderd stuks beschikbaar, dus op = op! De shirts worden ook verkocht bij de Kwestievanlef winkel in Nijmegen. Meer informatie: www.kwestievanlef.nl.

Cup of Jo & Bavaria Life
Voor de koffieliefhebbers is de vrolijke koffiebus van 'Cup of Jo' aanwezig. Hier zijn geen slappe bakken te krijgen, maar een ruime keuze aan verschillende koffiesoorten en smaken van het topmerk Brandmeester. Geen trek in koffie, maar in een frisje of alcoholische versnapering? Dat kan in de Bavaria Life lounge area. In samenwerking met Bavaria Life biedt Sneakerz in de Stad vier grote bars van zes meter breed, die creatief zijn opgebouwd uit zeecontainers.

Bewust in de Stad
Sneakerz in de Stad houdt rekening met haar bezoekers en anderen. Bij de ingang van het terrein zijn oordoppen te koop, zodat bezoekers niet naar huis gaan met piepende oren. Sneakerz wil zo bijdragen in preventie van gehoorbeschadiging. Door de export vanuit arme landen te stimuleren en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van die gebieden is op het terrein fair food te koop. Fair food is gezonde voeding die verantwoord is ingekocht. Ook kunnen bezoekers op het Sneakerz in de Stad terrein in Enschede zich laten bodypainten met verschillende logo’s van Fight Cancer – Love Life. Op gezellige en eigentijdse manier vraagt het promoteam hiermee aandacht voor een ongezellig thema. Bewustwording voor de strijd tegen kanker is hard nodig aangezien in Nederland 83.000 mensen per jaar de diagnose kanker krijgen. Voor meer informatie zie: www.fightcancer.nl

Sneakerz Festival
Op zaterdag 19 september vindt het jaarlijkse Sneakerz Festival plaats bij Aquabest in Best. Dit jaar biedt het Sneakerz Festival acht bijzondere podia met meer dan zestig dj's en welbekende live artiesten, van house tot hiphop en van techno tot disco. Via www.sneakerzfestival.nl worden de komende tijd verschillende acties gecommuniceerd, waarbij naast tickets voor het Sneakerz Festival ook de Sneakerz compilatiealbums, sneakers, slippers, T-shirts en zelf iPods met daarop alle Sneakerz muziek gewonnen kunnen worden! Voor kaarten of meer informatie over de Sneakerz feesten zie ook: www.sneakerz.nl.

3 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Marc Vano :respect:
Zaterdag in de avond een bruiloft, 's nachts naar Zak, en zondags afteren op Sneakers. Productief weekend (H)
laatste aanpassing